Raja Kazimirović
Alo

raja

Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

Prema saznanjima, one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imenju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Pročitajte još:

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Ubice likvidirale žrtve, pa sa telima mrtvih žena uradili nešto bolesno! Jedna stvar usporava istragu!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 23:02 Policija još traga za četvorostrukim ubicama iz Jabukovca, koji su usmritili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku, sestru i sestričinu na salašu u Jabukovcu.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka. Kako se saznaje, Davor P. je dosao na imanje Kazmirovića znajući da u kući ima novca.

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokšavale na sve načine da ga spreče. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je hteo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - dodaje izvor blizak istrazi.

Uhapšen četvorostruki ubica iz Jabukovca!

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 07:29 - 25.08.2019. 08:20 Istraga je u toku. Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu. Kako se saznaje, motiv surovog ubistva četvoro meštana Jabukovca je pljačka.

Kako se saznaje, osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod tužioca.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške