Ivan Milojević
screenshoot/Facebook
Ivan Milojević

screenshoot/Facebook

Ivan Milojević, Foto: screenshoot/Facebook

Nesreća se desila ispred kružnog toka u naselju Trošarina. Prema prvim informacijama, Milojević se vraćao sa zadatka i dok se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu, iz za sada nepoznatih razloga, u jednom trenutku je skrenuo ulevo i udario u stub rasvete na razdelnom ostrvu, pa se ne isključuje ni mogućnost da mu je pozlilo u toku vožnje. Intervenisala je i Hitna pomoć, ali mu nije bilo spasa.

PROČITAJ JOŠ:

- Nije bilo tragova kočenja, a auto je naglo skrenuo ulevo pa se ne isključuje da mu je pozlilo u toku vožnje. Od siline udarca vozilo se zarotiralo za 180 stepeni. Imao je ranije problema sa srcem zbog čega je pio i lekove. Bio je veoma predan poslu pa je tako i ove večeri bio na zadatku. Dobio je informaciju o nekom zasadu marihuane koji je trebalo proveriti, pa je prekinuo sve privatne obaveze i krenuo na teren. U povratku, desila se nesreća - kaže naš izvor.

Ivanova supruga Marijana kaže da je kobne noći krenula da ga traži, jer nije bio dostupan.

Saobraćajna nesreća

Printscreen

Saobraćajna nesreća, Ilustracija, Foto: Printscreen

- Osetila sam da nešto nije u redu, otišla sam da okrenem krug i kada sam videla rotaciju, odmah sam znala da je on. Stradao je na 200 metara od kuće. Šta mu se desilo ne znamo, znam samo da ga nema - priča Marijana brišući suze sa lica.

Ivanovi prijatelji iz niške policije kažu da je bio dobar drug i kolega. Zbog tamnijeg tena i visokog rasta, nadimak mu je bio Pakistanac.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

- U policiji je bio od 2002. godine. Dugo je radio u grupi za droge gde je dao izuzetan doprinos. Poslednje radno mesto mu je bilo u Policijskoj stanici u Merošini gde je bio rukovodilac kriminalističke policije. Ovo je veliki gubitak i za njegovu porodicu i za nišku policiju - kažu kolege nastradalog policajca.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke i sve okolnosti nesreće.

BONUS VIDEO: