Policija
Rina
Policija

Rina

Policija, Foto: Rina

Uzalud je svojoj lepšoj polovini govorio da greši, jer je tokom rasprave ona zgrabila nož i ubola ga njim. Porodična rasprava a zatim i fizičko nasilje dogodili su se u petak, u beogradskom naselju Borča tokom ručka. 

- Tokom ručka su se posvađali, navodno zbog jela. Supruga nije bila baš najzadovoljnija kako je muškarac spremio ručak, pa je planula. Tokom rasprave, kako se sumnja, ona ga je vređala dok je on pokušavao da je smiri. U jednom trenutku zgrabila je nož kojim ga je ubola. Kako se sumnja, suprug je prvo sam pokušao da sanira ranu, ali kako je uporno krvarila morao je da potraži lekarsku pomoć. Tada je i slučaj prijavljen, ali suprug u početku nije želeo da sarađuje sa policijom - tvrdi naš izvor i dodaje da je muškarac prvo rekao da se sam ubo, ali je onda počeo da menja priču. 

- Onda je ispričao da je naleteo na nož, i tek kada je bio pritisnut sa činjenicama priznao je šta se dogodilo. On je napomenuo da ne želi da tereti suprugu, jer je mnogo voli. Ubrzo je ona privedena i policija će protiv nje, zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, podneti krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - rekao je naš izvor.

Pročitaje još: