Policija, autoput
Tanjug
Policija, autoput

Tanjug

Policija, autoput, Foto: Tanjug

Kako saznajemo, stravično porodično nasilje desilo se u četvrtak, a nesrećnu ženu su od pomahnitalog muža spasle komšije.

Čuli pozive u pomoć

- Čuli smo da Aleksandra već duže vreme trpi nasilje od Željka, koji voli da popije. Kada god bi se napio, vređao ju je i maltretirao, a često ju je i tukao. U četvrtak je njegovo nasilje doživelo vrhunac. Željko i Aleksandra bili su sami kod kuće, on je valjda opet popio i počeli su da se svađaju. On je zgrabio nož i počeo da ubada ženu po telu. Ubo ju je osam puta - ispričale su komšije ovog bračnog para.

PROČITAJ JOŠ:

Komšije kažu da su čuli Aleksandrine krike.

Petrovac na Mlavi

Google street view

Petrovac na Mlavi, Foto: Google street view

- Kuća je bila puna krvi. Ona je kukala i dozivala pomoć. Jedan komšija je uleteo unutra i spasao Aleksandru sigurne smrti. Da nije naišao, ko zna šta bi se desilo. Željko bi je sigurno dokrajčio - pričaju meštani Zabrđa i dodaju da su oni privatnim automobilom odvezli teško ranjenu Aleksandru u bolnicu.

Bila polusvesna

- Ona je bila u polusvenom stanju i unakažena od uboda i posekotina. Strašno je izgledala. Nakon ukazane prve pomoći u domu zdravlja, prebačena je u Opštu bolnicu - dodaju oni.

Po prijemu Aleksandre u bolnicu, lekari su pozvali policiju i prijavili Željka, koji je ubrzo posle toga uhapšen.

Poznato kakvo nas vreme čeka u najluđoj noći! Najava 3 poznata meteorologa će vas iznenaditi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 17.11.2019. 19:24 Ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine! sneg, Beograd, ljudi, ulice, vreme, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predstojeća zima u Srbiji biće dosta toplija nego lani, a snega i "debelih minusa" nema ni na vidiku, najavljuju meteorolozi. Prema njihovim rečima, ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine.

- Protiv nasilnog muža podneta je krivična prijava za porodično nasilje - kaže izvor.

DOSAD NIJE BILO PRIJAVA

Komšije supružnika kažu da Aleksandra i Željko važe za čudne ljude.

- Sami žive u toj kući, nemaju decu. Aleksandri je pre nekoliko godina umro otac i od tada je nekako počela drugačije da se ponaša. Željko, s druge strane, voli alkohol i kad god popije koju čašicu više, postane agresivan. Stalno iz njihove kuće dopire svađa, a koliko znamo, Aleksandra nikad nije prijavljivala muža policiji - ispričale su komšije.

BONUS VIDEO: