Hitna pomoć
Alo!/Vladimir Marković
Hitna pomoć

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Željko M. (43), državljanin Srbije, uhapšen je u nemačkom gradu Hamburgu zbog sumnje da je pokušao da ubije bivšu suprugu Madlen K. (32), i to naočigled njihovog trogodišnjeg sina!

Pročitajte još:

Kako prenose nemački mediji, pomahnitali Srbin je teške povrede naneo i komšiji svoje bivše supruge Hubertu K. (61), koga je zatekao u njenom stanu.

- Željko M. je u nedelju oko 12. 30 sati došao na kapiju kuće u kojoj mu živi bivša supruga s njihovim maloletnim sinom. Čim je ušao u stan, potegao je nož i ubo je ženu, a onda je teške povrede naneo i komšiji koga je zatekao u stanu. Sumnja se da je motiv krvavog zločina ljubomora i to što nije mogao da se pomiri s raskidom i činjenicom da mu se porodica raspala - preneli su nemački mediji.

Austrijska policija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Oni, međutim, nisu naveli da li je komšija pokušao da odbrani ženu ili je Željko M. posumnjao da je on novi partner njegove nekadašnje supruge.

Kako navode, drama u stanu u Harburgu, četvrti Hamburga, odigrala se naočigled njihovog sina i osmogodišnjeg deteta, rođaka teško povređene žene. Pomahnitali Srbin, na sreću, nije dirao decu i ona su ostala nepovređena.

- Posle zločina Željko M. je pobegao iz ženinog stana, a njegova bivša supruga i komšija su s teškim povredama prebačeni u bolnicu. Hitno su operisani i njihovo stanje je stabilno, ali teško - navode izvori iz istrage.

Dušica se na klinici "Dr Nestorov" nije probudila iz anestezije, a lekari su porodici preko telefona preneli sramno objašnjenje!

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 17.10.2019. 07:21 Rutinski pregled se završio tragedijom. Naša ekipa juče je pokušala da razgovara sa nekim od lekara u klinici „Dr Nestorov", ali medicinsko osoblje nam je saopštilo da se oni neće oglašavati pre obdukcije.

Željko M., međutim, iste večeri oko 21 sat sam je došao u policiju i predao se.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu