LELEK MAJKE IZ ZAJEČARA KOJOJ JE SILOVANO I UBIJENO DETE (3)! Želim da Vladica oseti bol koju je moja mala Anđa (3) osećala dok joj je sve ono radio!

"Ubica mog deteta tri godine je u zatvoru gde ga posećuje porodica. Ja nikada više neću videti i zagrliti moju ćerku. Žao mi je što Vladica Rajković nije dočekao da mu se sudi po novom zakonu i što nije dobio doživotnu robiju."

Vladica Rajković
Vladica Rajković, Foto: Privatna arhiva

 

* Prošlo je tri godine od monstrouznog zločina koji je počinio Vladica Rajković

* Vladica je na izdržavanju zatvorske kazne

* Majka Danijela dala potresnu ispovest 

 

Danijela Stefanović, majka pre tri godine silovane i ubijene Anđeline (3) u selu Vratarnica kod Zaječara, dala je ispovest od koje će vam poći suze na oči. Vladica Rajković uhapšen je dva dana kasnije i osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina.

- Živim bez Anđeline kako moram... Imam još dvoje dece koja idu u školu i dobro su nakon svega. Muž je preuzeo brigu o njima... Ja sam sama - priča majka.

ALO! NA LICU MESTA! Ušli smo u prostoriju užasa u kojoj je Nemanja ubio majku! Udario je u glavu i ostavio da iskrvari u krevetu! Ovo je kuća gde se dogodio KRVAVI PIR! (VIDEO)

Kako sama kaže, najteže joj pada da svaki dan gleda porodicu ubice svog deteta.

- U subotu su se svi okupili i slavili su rođendan Vladičinoj bratanici. Moja Anđelina je 9. jula 2016. godine bila kod njih na slavlju. Odatle ju je Vladica odveo u šumu, silovao je i ubio. Pustila sam je kod njih na dečji rođendan i našli su je mrtvu - jedva izgovara majka ubijene devojčice.

Monstrum: Vladica Rajković (28)
Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: Suzana Božinović

Danijela Stefanović kaže da svaki dan misli na Vladicu i na to zašto joj je silovao i ubio ćerku.

DVOJE MRTVIH NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ! Poginuli u teškoj saobraćajki!

- Želim mu da oseti bol koji je osetila moja Anđelina dok ju je silovao i na kraju ubio. On je zaslužio da umre u najgorim mukama - kaže majka.

Ubijena Anđelina Stefanović (3)
Ubijena Anđelina Stefanović (3), Foto: privatna arhiva

Teško joj pada što je u selu gde je i porodica monstruma Vladice. Nema gde da ode. Najteže joj je kada čuje da su Vladičini najrođeniji išli da ga posete u zatvor. Da ga se nakon svega nisu odrekli.

Ovu tužnu priču Danijela završava rečima da se nada da Vladica živ iz zatvora neće izaći. Da joj je najžalije što mu nije suđeno po novom zakonu za teško ubistvo.

 

Podsećanja radi, monstrum Vladica Rajković je 9. jula 2016. izveo malu Anđelinu s rođendanskog slavlja i odveo je izvan sela. Devojčicu je silovao. Vrištanje i otimanje nesrećnog deteta monstruma je toliko izbezumilo da joj je kamenom bukvalno smrskao glavu. Posle zločina otišao je kući, umio se i presvukao. Uhapšen je dva sata kasnije.

Vladica Rajković
Vladica Rajković, Foto: Suzana Božinović

Otac i brat monstruma iz Vratarnice pričali su tad da Vladica Rajković ranije nije bio nasilan, ali da je imao novčane probleme i dugove, zbog čega je njegov otac u prvom trenutku pomislio da je oteo devojčicu kako bi je prodao.

Kad je otkriveno da je situacija mnogo gora i da je Vladica ubio Anđelinu, otac Nebojša je odmah prijavio da veruje da je njegov sin ubio i 47-godišnju Draganu Stanković koja je nestala 20 dana pre tog zločina. 

ZBOG OVOGA JE JELENA UBILA I OTKINULA RUKE MAJDI! Pomogao joj brat Momčilo! Sve se zna, ćerka političara progovorila u policiji, jedna stvar i dalje MISTERIJA!

Ovaj monstrum se u policiji prvo branio ćutanjem. Ubrzo je otkriveno da on stoji iza još jednog užasnog zločina u ovom selu.

Manijak je samo dvadesetak dana ranije u Vratarnici ubio i komšinicu Draganu Stanković, ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Njeno telo bacio je u reku Timok.

POTRESNI DETALJI SMRTI DEČAKA (7) KOJEG JE UBIO GROM Uplašio se i tražio zaklon, komšije čule snažan UDAR! - U trenutku se sve SMRAČILO, a majka ga je našla sa OTKINUTOM NOGOM?!

Policija ga je tada privela na saslušanje, ali je uspeo da obmane poligraf, pa je odmah pušten. Međutim, nakon što je ponovo uhapšen priznao je ovaj zločin. Rajković je dve godine osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina robije. Prilikom izricanja presude Rajković nije pokazao ni trunku kajanja i informaciju je primio potpuno hladno.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi