Zbog reči koje je hirurg izgovorio povodom zlostavljanja Milene Radulović, zgrozila se cela Srbija! A sada se oglasio i on lično

Doktor Ignjatović se javio se na fiksni telefon. Potvrdio je da je on napisao post.

Miroslav Mika Aleksić
Miroslav Mika Aleksić, Foto: screenshot

Hirurg i klinički asistent Igor Ignjatović, pre nekoliko dana je gnusno psovao, pominjao polne organe, delio "pravdu", pominjući glumicu Milenu Radulović i njene roditelje. Sve to, učinio je javno. Na pitanja "Blica" doktor je međutim, "izgubio pamćenje", imao “žutu minutu”, a i svi su ga “savetovali da ćuti o tome”.

Igor Ignjatović, zaposlen je na Prvoj hiruškoj klinici Kliničkog centra Srbije. Radi kao hirurg više od deceniju. Ima i status kliničkog asistenta na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Uz svoje ime i titule, obavezno dodaje da je i pesnik, slikar, letač, ronilac.

Prenosimo doktorove navode, koji su isprva zbog samog stava, ali i korišćenog rečnika, izazvali sumnju da ih je napisao neko ko bi trebalo da leči i predaje:

– Ihhhh… pa, jbt, „silovana”, sa 17? Ma idi u četiri pi**e materine, ako si bila silovana sa 17, a sve otćutala jer si se plašila osude javnosti?????? Nisi rekla roditeljima?? Pa, kakvi su to roditelji??? Možda je i tata podvodio?? Pa je zato ćutala? Hoćemo dalje? Ajde! A ako si dala svojevoljno sa 17 (A TAKO JE 100% BILO) onda si samo još jedna mala dr**a, a Mika baraba!! I to je sve… terajte se u k***c! Naročito, ovi koji će sad da počnu da se naknadno javljaju - skandalozna je objava Iganjatovića na Fejsbuku.

Doktor Ignjatović se javio se na fiksni telefon. Potvrdio je da je on napisao post. Isprva kroz šeretski smeh kaže: “To mi ne treba kao reklama”

"Najbolje je da zaboravite na tu priču"

- Generalno ja često razmišljam na drugačiji način. Ne baš tako kao što sam napisao. Ne znam šta mi je bilo. Meni bi više odgovaralo da posle 20 godina dobrog iskustva sa pacijentima i studentima, vi zaboravite to što je napisano. Znate koliko ima interesantnijih stvari o kojima može da se piše, a ne to. Ja se stvarno ne bih više bavio time. Ostavite tu priču na miru. Značilo bi mi baš - kaže doktor i klinički asistent.

Igor Ignjatović
Igor Ignjatović, Foto: Printskrin

- Ja kada sam pogledao to, ja nisam mogao da verujem da sam takve reči uopšte napisao. Bio sam šokiran. Stvarno ne znam kako se dogodilo da tako nešto napišem. Imamo svi neke stvari u životu kada nisi baš i kada ti se sve skupi, onda mi je došla žuta minuta i eto napisao sam to - pravda se za neodbranjivo doktor.

- Ne znam kako se dogodilo. Nemam običaj da tako pišem - kaže doktor.

Lekar koji je postom izvređao nečiju decu, njihove roditelje i poslao krajnje netolerantnu poruku međutim, kaže, da bi sve to što je on pisao trebalo zaboraviti, jer je on porodičan čovek.

- Imam porodicu, decu, imam visoke ocene koje mi studenti daju. Stvarno sve mi je bilo dobro i savetovali su me da ne govorim o tome uopšte više - kaže Ignjatović.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana
  21/01/2021 - 22:05
  Ovaj čovek je psihopata i deluje agresivno , njegov rečnik to i potvrdjuje. Dekan medicinskog fakulteta i njegove kolege treba da se ograde od njega u svakom smislu.
 • Korisnik: nebojsa123
  21/01/2021 - 19:23
  Ignjatoviću idi malo u 7 paviljon da te obrade manijaci . .
 • Korisnik: Ana
  21/01/2021 - 19:11
  Strašno ,da je ovakav čovek predavač na fakultetu Studentice bežite od ovg psihopate.Pogledajte taj pogled!Koliko vas ima Mika ,takozvanih intelektualne elite.Gde ide ovo društvo?
 • Korisnik: Žeki
  21/01/2021 - 18:54
  Po faci ti se vidi da si isti, ili gori od Mike! Za osobe, koje se pozivaju na vreme prijave, samo jedno pitanje: Da li ste čuli za metode ispiranja mozga u sektama, da li znate koliko je teško izvući nekoga od uticaja iste?
 • Korisnik: Cccc
  21/01/2021 - 18:23
  Doktore,da se nisi uplašio da se ne javi neka od tvojih studentkinja kad tako burno reaguješ ?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi