Urgentni centar, bolnica
Alo!/ Dejan Briza
Urgentni centar, bolnica

Alo!/ Dejan Briza

Urgentni centar, bolnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Jedna osoba je ubijena u fizičkom okršaju hladnim oružjem u Lipljanu, na KiM, saopšteno je iz kosovske policije.

Portparolka kosovske policije za region Priština, Fljora Ahmeti saopštila je da je u subotu u popodnevnim časovima došlo do ulične tuče u Lipljanu.

On će biti novi premijer Kosova! Zapečatili mu sudbinu! Pakt na Kosovu napravljen!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 07:14 Neverovatno! Ramuš Haradinaj, Foto: Alo! Predizborna koalicija Alijansa za budućnost Kosova i Socijaldemokratska partija imenovala je Ramuša Haradinaja za zajedničkog kandidata za premijera privremenih prištinskih institucija na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu. AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 07.09.2019.

"Odmah su na lice mesta izašle potrebne jedinice policije. Na osnovu prvih rezultata istrage, kao posledica upotrebe čvrstih predmeta i jednog hladnog oružja u toku sukoba teške telesne povrede su zadobila dva lica. Isti su poslati na lekarski tretman u bolnicu, odakle smo dobili informaciju da je jedno od povređenih lica preminulo", rekla je Ahmeti za prištinsku Gazetu ekspres.

Ovo je drugi okršaj u dva dana sa smrtnim ishodom. Nisu mogli ništa da učine.

Pročitajte još:

Prethodno su u četvrtak u Prištini dve osobe ranjene, a dve ubijene u okršaju dve porodice koje su se sporile oko imovinskih odnosa.

I do pucnjave u Prištini i do okršaja u Lipljanu došlo je na javnom mestu tokom dana, prenosi RTK2.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina