Carina
Alo! / Dejan Briza
Carina

Alo! / Dejan Briza

Carina, Foto: Alo! / Dejan Briza

Reč je figurama od žada, mesinganim svećnjacima, posuđu, kutijama za nakit, časovniku, persijskim tepih stazama i nekoliko umetničkih slika.

Sa koferom punim pomenutih predmeta u zelenom kontrolnom prolazu zaustavljen je 75-godišnji Beograđanin, koji je u društvu 51-godišnje bugarske državljanke doputovao letom iz Brisela.

Gurnuli starijeg čoveka sa mosta, pa pobegli, a razlog je bizaran!

AUTOR: Alo.rs/ Klix/ M.G. DATUM I VREME: 22.10.2019. 14:22 Šezdesetšestogodišnji O.K. iz Sarajeva zadobio je teške telesne povrede nakon što su ga nepoznate osobe gurnule s betonskog mosta u ulici Igmanska na području opštine Ilidža. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Incident se dogodio tokom jučerašnjeg dana, a policiju je obavestio dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS.

Nakon kontrole njihovog prtljaga na rendgen uređaju, u jednom od kofera uočen je veliki broj predmeta različitih oblika, zbog čaga je od putnika zatraženo da ga otvore.

U njemu je pronađeno desetak figura životinja i ptica od žada, stari časovnik, nekoliko mesinganih svećnjaka, kutija za nakit i sitnice, tacni, ibrika, podmetača i dve manje persijske tepih staze.

Pored toga putnici su mimo kofera nosili sa sobom i tri umetničke slike upakovane u najlon.

Uprava carina podseća u saopštenju za medije da iako pri unosu umetnina u našu zemlju nije potrebna nikakva posebna dozvola ili saglasnost, takva ali i bilo koja druga roba koja se uvozi u zemlju mora biti prijavljena.

Bonus video

Dragan Marković Palma i Žan Klod van Dam u klinču

 

Komentari (1)

pi.

22.10.2019 17:58

donosis oduzimaju odnosis oduzimaju