Auto put Miloš Veliki
Tanjug
Auto put Miloš Veliki

Tanjug

Auto put Miloš Veliki, Foto: Tanjug

 

Tri osobe su povređene kada su nepoznati napadači u noći između utorka i srede maskirani izleteli na auto-put Miloš Veliki i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave. Kako „Blic“ saznaje, policija traga za više od deset osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

- Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama – kaže dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je "sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata.

Razbojnici Razbojnik Huligani Huligan Kriminalci

Shutterstock

Razbojnici Razbojnik Huligani Huligan Kriminalci, Foto: Shutterstock

 

Mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati napadači i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Pročitajte još:

 Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete