Pokušala da se ubije u zatvoru: Hapšenje  Sandrin
Emil Čonkić
Pokušala da se ubije u zatvoru: Hapšenje  Sandrin

Emil Čonkić

Pokušala da se ubije u zatvoru: Hapšenje Sandrin, Foto: Emil Čonkić

Francuska državljanka Sandrin Branši Emelin, koja je pre nekoliko dana pokušala da izvrši samoubistvo u zatvorskoj bolnici, izjavila je juče u Specijalnom sudu, gde joj se sudi za pokušaj otmice tada trogodišnje Maše Prenković, da je htela da se ubije posle batina koje je dobila od narkomanke sa kojom je delila bolničku sobu.

Ona se sudu požalila da neprekidno trpi torturu od drugih zatvorenica.
- Stalno mi kradu stvari, i kada sam u zatvorskoj sobi, i kada me odvedu u zatvorsku bolnicu. Zbog toga sam doživela šok i htela sam da presečem vene. Tražila sam da me premeste u drugu sobu, ali to još nije učinjeno. Posle napada narkomanke, imala sam povrede na glavi i jedno oko mi je bilo zatvoreno, zbog čega su me odveli u Klinički centar - ispričala je Sandrin.

Sudija je rekao da će proveriti njene tvrdnje i da će u saradnji sa zatvorskom upravom pokušati da reše problem i da je premeste u drugu sobu.

Nastavak suđenja je zakazan za 9. maj, a u međuvremenu će biti obavljena psihijatrijska veštačenja optuženih. Juče je konstatovano i da su sudu dostavljeni spisi iz Francuske. Utvrđeno je da je muž Sandrine ćerke Ulijet Kristel biološki otac deteta koji je ona pokušala da zameni malom Mašom. Prema optužnici, oni su oteli Mašu kako bi je Ulijet podmetnula prilikom testiranja, a sve kako bi ispalo da njen suprug nije otac njihove ćerke!

Komentari (1)

cane

02.04.2016 08:16

sto mi zao gospodje sta je radila bolje nije ni zasluzila