Ubistvo, Kaluđerica
Alo!
Ubistvo, Kaluđerica

Alo!

Ubistvo, Kaluđerica, Foto: Alo!

Užas u Kaluđerici! Miljan Zlatković (31) iz Sombora ubio je svoju majku Bosanku (58) sa nekoliko udaraca ašovom po glavi, a onda seo pored unakaženog tela sa smrskanom lobanjom i mirno sačekao policiju! Kako saznajemo, reč je o narkomanu koji je već osuđivan zbog tuča.

Pročitajte još:

Tragedija se dogodila oko 14.30 časova u Ulici Stevana Sinđelića 115 u beogradskom naselju Kaluđerica. Policija je u dvorištu porodične kuče, u kojoj su Zlatkovići nekoliko godina živeli kao podstanari, zatekla bizaran prizor. Miljan je mirno sedeo pored tela majke kao da se ništa nije dogodilo.

- Miljan se najpre posvađao s majkom, a zatim je uzeo ašov i udarao je po glavi nekoliko puta, sve dok žena nije izdahnula. Gotovo joj je smrskao lobanju, a zatim je ostao da sedi pored nje. Ubistvo se dogodilo u dvorištu iza kuće, nedaleko od česme. Miljan najverovatnije nije bio pri sebi ili je bio pod uticajem narkotika, jer je izgledao kao da nije svestan šta se zapravo dogodilo - navodi izvor blizak istrazi.
Prema rečima našeg sagovornika, u trenutku tragedije Miljan je bio sam sa majkom, a otac Kosta bio je van kuće.

Hapšen zbog tuča

Kako saznajemo, Miljan Zlatković je odranije poznat policiji. - Miljan je bio zavisnik od opijata i već je hapšen zbog tuča. Čini mi se da je zbog jedne već osuđivan. Međutim, nikada nije bilo prijava za porodično nasilje. Možda je bio nasilan prema majci i ocu, ali oni to nikada nisu prijavili - navodi izvor blizak istrazi.

- Njegov otac nije bio u kući u trenutku zločina! Kad je ušao u dvorište, nije mogao da veruje šta vidi. Video je svoju suprugu kako leži u lokvi krvi i sina kako mirno sedi pored leša. Čula se kuknjava, dozivao je svoju ženu po imenu, a zatim je uspaničeno i plačući otrčao kod prvog komšije vičući: „Komšija! Komšija, molim te, zovi policiju i Hitnu pomoć!“ Komšijina ćerka je odmah obavestila stanicu policije šta se dogodilo. Lekari su brzo stigli, ali mogli su samo da konstatuju smrt - navodi izvor.

Ekipa „Alo!“ zatekla je Miljana sa lisicama na rukama, kako sedi u dvorištu okružen policajcima.

- Oni su iz Sombora. Došli su u Kaluđericu pre nekoliko godina. U ovoj kući žive već nekoliko godina kao podstanari. Normalno su se ponašali, nisu pravili probleme. Zaista nismo čuli da im se ikada nešto dešavalo negativno ili da su pravili buku. Vlasnici kuće u kojoj stanuju žive u Parizu, ljudi su ostali šokirani kada su im javili šta se dogodilo - navodi jedan od poznanika porodice.
Nije poznat razlog zbog kojeg je Miljan napao majku. Naš izvor navodi da je dugogodišnji narkoman i da je upravo to i dovelo do tragedije.

 

 

Komentari (1)

Kalimero

14.04.2019 23:39

Rodila i podigla monstruma da bi je ubio jer mu verovatno nije dala pare za drogu. Najmučnije u svemu je da će se taj braniti da je bio neuračunljiv u trenutku zločina jer je bio pod uticajem droga i izvući će se sa maksimum 10 godina a na slobodi biće već za 5-6 godina. Hranili i izdržavali bitangu 30 i kusur godina za šta?