Dušića Jevđenović Zarubica
facebook
Dušića Jevđenović Zarubica

facebook

Pobegla kod majke, Dušica Jevđenović Zarubica, Foto: facebook

Kako saznajemo, starleta tvrdi da ju je suprug prebio 20. maja neposredno pred njihovu slavu 22. maja, letnjeg Svetog Nikolu, zbog čega je potražila utočište u Sigurnoj kući. Međutim, tamo nije otišla, već se sa decom sklonila kod majke.

- Ona je tog dana pozivala goste, a nemili događaj dogodio se po podne. Priča se da su se posvađali zbog para, mada su mogli i zbog nečeg drugog. Ona je odmah pokupila stvari i napustila kuću - kaže sagovornik „Alo!“.

 

Dušica Jevđenović se udala za Milivoja Zarubicu

facebook

Brak starlete i njenog supruga je duže vreme na klimavim nogama, stalno se svađaju i mire.

Dušica Jevđenović i Milivoje Zarubica

facebook

Dušica Jevđenović i Milivoje Zarubica, Foto: facebook

- Ona je njega finansijski pomagala kada je izašao iz zatvora, pa je onda završavao svoj motel „Sveti Nikola“ na Vidikovcu, ali je u međuvremenu stao na noge. Živeli su na Bežanijskoj kosi, ali i u kući u naselju Umka, kod Beograda. Slavu je trebalo da proslave baš u motelu - navodi izvor „Alo!“.

Dušica je prijavila da joj je muž iščupao pramenove kose i veštačke umetke, kao i da joj je čupao nokte, davio je i šutirao.

Dušica Jevđenović Zarubica

facebook

Brak joj je na klimalvim nogama, Dušica Jevđenović Zarubica, Foto: facebook

- U vreme incidenta, u kući su bili i Dušičin sin iz njene vanbračne veze veze i ćerkica koju ima sa Zarubicom. Sada se krije i javlja se samo najbližim prijateljima jer se plaši Zarubice. Međutim, kod njih ništa nije sigurno i mogu ubrzo da se pomire - priča izvor „Alo!“.

 

Goran Janković

facebook.com

Jevđenovićeva je u sredu zvala Sigurnu kuću da kaže da je muž zlostavlja, da trpi neverovatno nasilje i pitala da li može da dođe kod njih, saznaje „Alo!“.

Ima dete sa političarem

„Državna starleta“ i njen brat su 25. juna 2015. napali policajce ispred svog stana na Bežanijskoj kosi. Jevđenovićeva iz veze sa političarem, čije ime krije, ima malog sina. Ona se zarekla da neće otkriti identitet oca svog deteta „dok god postoji“.

- Moj advokat ima uzorak DNK i javno će ga saopštiti ako se meni nešto dogodi. Tačno je da sam bila u ljubavnoj vezi sa moćnim političarem, ali više nismo zajedno. On je korektan prema meni i sinu - rekla je ranije Jevđenovićeva.

- Iz Sigurne kuće joj je rečeno da u svakom momentu može da dođe i da će tamo biti bezbedna, ali ona se tamo nikad nije pojavila, niti se javila - kaže izvor „Alo!“.

 

Novi Sad, ubistvo

Alo!/Dejan Briza

Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne ženske kuće, izjavila je za „Alo!“ da je o nasilju koje je trpela Jevđenovićeva saznala iz medija.

- Nažalost, nasilje nad ženama se dešava kako na javnoj sceni, tako i uopšte u društvu. To je nešto o čemu ne smemo da ćutimo. Slučajeve treba da prijavimo kako bi bili sankcionisani. To treba da se kažnjava i da se ne bi ponavljalo - navodi ona.

Komentari (2)

Čiča Gliša

24.05.2019 22:33

Po mojim intelektualnim, moralnim, i duhovnim shvatanjima, njih dvoje su idealan bračni par.

Nekko

25.05.2019 12:16

Da li je ona njega ili on nju napao? Ima ona sklonosti ka napadu, a on se nije žalio, ko zna kako on izgleda.