Zapaljen automobil zameniku komandira policije u Tutinu
Alo!/B.A.
Zapaljen automobil zameniku komandira policije u Tutinu

Alo!/B.A.

Zapaljen automobil zameniku komandira policije u Tutinu, Foto: Alo!/B.A.

Saši Saviću, zameniku komandira policije u Tutinu zapaljen je automobil, a policija pretpostavlja da su to uradili šverceri iz Crne Gore. 

Ubrzo nakon što je buknula vatra na vozilu marke "reno megan" tutinski policajci uhapsili su jednog crnogorskog državljanina kojem se na teret stavlja da je zapalio privatno vozilo policijskog komandira.

- U toku je potraga za još jednom osobom koja je, sudeći po informacijama koje imamo, saučesnik u izvršenju ovog dela. U toku je velika istraga koja bi trebalo da otkrije ko je sve umešan u paljenje ovog ali i drugih vozila na teritoriji tutinske opštine, kaže za "Alo!" izvor iz istrage.

Nedavno je požar podmetnut i u dvorištu još jednog komandira u policijskoj stanici u Tutinu, ali i na vozilima opštinskih funkcionera Saliha Hota i direktora Doma za mentalno obolela lica Omera Đondića.

- Proveravamo da li su izvršioci isti jer postoji mogućnost da su ti događaji povezani, kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje da je uhapšenom crnogorskom državljaninu određen pritvor do 48 sati. 

Komentari (2)

Ja

15.07.2018 23:10

Šokirao sam se.