Osumnjičeni Davor P.
Instagram/Davor P.
Ubica iz Jabukovca

Instagram/Davor P.

Ubica iz Jabukovca, Foto: Instagram/Davor P.

 

* Otac ubice u vreme sinovljevog hapšenja bio na salašu 

* Tresao se kada je čuo da je njegov sin počinio masakr

* Ne zna ništa o zakopanm arsenalu oružja koje je Davor P. sklonio nakon zločina 

Slaviša Pernić, otac četvorostrukog ubice iz Jabukovca vest o hapšenju sina Davora (35) saznao je na salašu u mestu Pojana Lunga gde živi sam.

Čovek je bio potpuno šokiran saznanjem da je njegov sin monstruozni ubica koji je 7. avgusta likvidirao u okolini Negotina Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

 

Vidno uznemiren i očajan Slaviša rekao je da ne zna ništa o zakopanom arsenalu oružja na njegovom salašu. Dodao je da ne može da shvati šta se to desilo sa njegovim prvencem i šta ga je navelo da počini jezivi krvavi pir, jer je i Davora i mlađeg sina odgajao da budu dobri i pošteni ljudi, a onda je zanemeo i više nije moga da izgovori ni reč.

Davorov deda dao iskaz koji menja ceo tok istrage?!

AUTOR: Alo/Telegraf/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 15:20 Davor je prethodno priznao da je izvršio četvorostruko ubistvo Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. Davor P., koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

 

 Policija je sinoć uhapsila Davora Pernića ( 35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.0 Nakon informativnog razgovora on je sve priznao.

Pročitajte još:

 

Odveo je policiju na mesto gde je zakopao oružje. Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku, u naselju Pojana Lunga, automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, Davor. P. izvršio navedeno krivično delo.

 Ubica, koji je ipak običan meštanin a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje. Davor je u Jabukovcu živeo sa babom i dedom i do nedavno radio kao mehaničar.

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!