SKUPO GA KOŠTALA LJUBAV PREMA STJUARDESI LUFTHANZE Zaljubljenom "bombašu" MESEC dana pritvora!

Prizemljili avion

Zabela zatvor policija

* Zoran N. priznao da je uputio lažnu dojavu o bombi

* Priznao da je to uradio jer je zaljubljen u tamnoputu stjuardesu

* Hteo da ostane u Beogradu

Zoran N. (65) priznao je da je pre dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidela stjuardesa sa tog leta.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, a sud je predlog usvojio i odredio mu pritvor do 30 dana.

Zoran N. (65) je u sredu iz stana svog prijatelja i sa njegovog telefona uputio lažnu dojavu, te mu se na teret stavlja krivično delo izazivanje panike i nereda.

 

Prema odbrani osumnjičenog on je na Adi upoznao dve stjuardese Lufthanze i pozvao ih na veceru. Posebno mu se svidela jedna od njih, ali one nisu pristale na idu sa njim na večeru. Kako devojku koja mu se svidela nije našao ni u hotelu, sutradan je pozvao aerodrom i dojavio javio lažnu bombu kako bi zadržao stjuardesu.

Nakon anonimne dojave, pripadnici MUP-a su obavili kontradiverzioni pregled, a iz aviona nemačke kompanije "Lufthanza" evakuisano je 130 putnika i pet članova posade. U međuvremeni su putnici vraćeni u avion koji je odleteo sa zakašnjenjem.

SPECIJALCI OPKOLILI AERODROM! Kontradiverziona češlja "Nikolu Teslu", avion premešten 3.000 metara, traga se za OVOM OSOBOM!

EVAKUACIJA NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Bomba u avionu, letelica Lufthanze preti da EKSPLODIRA!

DRAMA U AVIONU! Policija i putnici nisu verovali da je on uspeo da uđe u letelicu! Svi letovi kasnili šest sati!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi