Policija
Alo!/Nenad Vujanović
Policija, dojava, bomba

Alo!/Masanori Josida

Policija, dojava, bomba, Foto: Alo!/Masanori Josida

 

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek, i njegov sin Miroslav, inspektor kriminalistike, kao i Dragoslav M., sumnjiče se za preprodaju droge.

Aleksandar Đ., bivši načelnik PS Majdanpek i njegov sin Miroslav Đ., inspektor, kao i profesor Tehničke škole u Majdanpeku Dragoslav M. (46), uhapšeni su zbog sumnje da su Majdanpeku rasturali drogu.

Lisice su stavljene i Siniši I. (53) i Ranku S. (53) iz ovog grada.

Kolege im u automobilu pronašle paket koji ih je zgrozio!

AUTOR: Novosti; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 20:22 Užas! Hapšenje, Foto: Printscreen U automobilu inspektora A. Đ. i njegovog sina M. Đ., koji je takođe policajac, navodno je pronađeno 400 grama marihuane. Bivši načelnik PS Majdanpek, inspektor A. Đ. i njegov sin M.

 

Petorica osumnjičenih uhapšena su juče u velikoj akciji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

 - Posle dobijanja operativnih podataka i njihovih provera, da postoji grupa koja rastura marihuanu po Majdanpeku, kolege su ostale šokirane, jer se došlo do informacija da su u šverc uključena i dvojica kriminalističkih inspektora iz ovog grada, a da sa njima radi i profesor. Prikupljanje dokaza rezultiralo je jučerašnjim hapšenjem - otkriva izvor.

Pročitajte još:

 

Prema njegovim rečima, proveravaju se i sumnje da je uhapšeni profesor koristio to što radi u srednjoj školi i omogućio dilerima da marihuanu prodaju i učenicima.

Posle hapšenja, policija je obavila pretrese na više lokacija. Zaplenjeni su dvadesetak mobilnih telefona, novac, automobili, kao i marihuana. Veliki broj mobilnih telefona tek će biti predmet pregleda i veštačenja, ali se sumnja da su ih osumnjičeni koristili kao „specijale“ preko kojih su ugovarali rasturanje droge.

Posvađao se sa komšijom, pa ga izbo nožem? Nezvanična saznanja ne slute na dobro

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 17.09.2019. 15:36 Najpre došlo do fizičkog bračuna Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza Policija je uhapsila S. Z. (55) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je juče u Knez Selu nakon svađe pokušao da ubije jednog meštanina ovog sela starog 68 godina.

 

 - Kod Dragoslava M., koji je nastavnik stručnih predmeta u Tehničkoj školi, pronađena su čak četiri telefona, 42.000 dinara i 1.470 evra. Nije pronađena droga, ali se sumnja da je imao ulogu posrednika - kaže izvor.

 Međutim, kako navodi, droga je pronađena skrivena u automobilu inspektora.

Bonus video: Klinac u srpskom marketu isprobavao proizvode, a onda ih iskorišćene vraćao na mesto