Dragana Stanković (47)
Alo!
Dragana Stanković (47)

Alo!

Dragana Stanković (47), Foto: Alo!

Nakon njegovog priznanja ronioci su iz vode izvadili leš žene.

Nesrećna Dragana nestala je pre 20 dana iz sela Vratarnica kod Zaječara, a Nebojša Rajković, ubicin otac, juče je odmah posumnajo da je osim devojčice njegov sin Vladica ubio i Draganu.

 

Međutim, Vladica je na prvom saslušanju priznao samo ubistvo Anđeline, dok je negirao da je ubio i Draganu Stanković.
- Što vam ne bih priznao da sam ubio i Draganu... Da sam to uradio, odmah bi rekao. Već sam vam sve ispričao za devojčicu - tvrdio je Vladica inspektorima u nedelju.

Međutim, juče je do detalja priznao gnusan događaj, a policija sumnja da je po sredi novac koji je pozajmljivao i od Dragane, sa kojom je živeo.

- Iznervirala me je... Nisam mogao da se obuzdam jer mi je tražila da joj vratim 3.000 evra koje mi je pozajmila... Zadavio sam je golim rukama. Kako bih prikrio zločin, skinuo sam je i umotao u jorgan. Dok su svi spavali, bacio sam je u reku. Nakon toga sam se vratio kući da spavam. Tačno je, bili smo u ljubavnoj vezi - ovako je nezvanično u policiji pričao monstrum iz Zaječara.

Kako „Alo!” saznaje, on je pre nedelju dana u policiji bio podvrgnut poligrafskom testiranju baš iz sumnje da ima veze sa nestankom žene. Međutim, on je prošao poligraf i bez dokaza nije bilo moguće da ga zadrže u pritvoru.

S druge strane, baka nestale Dragane Stanković, sa kojom je, navodno, Rajković živeo i bio u emotivnoj vezi nekoliko meseci, tvrdi da se njena unuka „lepo slagala sa momkom”.

- Pomagao nam je oko svega, i u kući i van nje. Lepo su se slagali - rekla je baka nestale Dragane Stanković ne verujući da je Vladica ubio njenu mezimicu.

Nemam novca da vraćam sinovljeve dugove: Nebojša Rajković

facebook

Nemam novca da vraćam sinovljeve dugove: Nebojša Rajković, Foto: facebook

 

Otac zlotvora u šoku : Moj sin se zadužio

Nebojša Rajković, otac ubice Vladice, kaže da je tek nakon ovog slučaja saznao da njegov sin duguje dosta novca, ali da on nema od čega da vrati pare. - Zvali su me iz policije zbog dugova, jer ih je imao puno. Čak je došao i neki čovek u selo, ispostavilo se da i njemu duguje novac. Ja sam mu rekao da to sa mnom nema veze i da ne mogu novac da mu vratim - ispričao je otac monstruoznog ubice ne verujući da njegov sin ima još jedan zločin na duši.

Komentari (5)

miki

12.07.2016 15:10

vidim da mu je i otac ološ.

zombi

12.07.2016 16:12

Ajde Medija, Molim Vas lepo, usaglasite se: Da li je udavljena ili je ubijena cekicem koji su krvav pronasli organi policije ?! Mislim, da nije lepo da nas uvek izlazete kontradiktornim izjavama. Najstrasnije je da je osoba mucki ubijena od istog monstruma.

Krug

12.07.2016 17:28

@zombi - Poznata prica,koja traje vise od 3 meseca!Bljak!Da li se Vucic obratio javnosti sa saopstenjem o slucaju?Najavio je za danas!

Krug

12.07.2016 17:28

@zombi - Poznata prica,koja traje vise od 3 meseca!Bljak!Da li se Vucic obratio javnosti sa saopstenjem o slucaju?Najavio je za danas!

Драагооољуб

12.07.2016 19:03

Кастрирати и на доживотну робију!! Зашто? Па, ако кастрирамо пса који уједе дете или неког пролазника да не би више био агресиван; исто треба урадити и са људима који су способни за овакве злочине!! Треба мењати казнени закон за овакве злочине!!