KBC "Dragiša Mišović", bolnica
Tanjug/ Sava Radovanović
KBC

Tanjug/ Sava Radovanović

bolnica, ilustracija Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

Učenik treće godine srednje Tehničke škole u Bajinoj Bašti juče je povređen kada ga je školski drug ubo perorezom u leđa. Povređeni dečak je prevezen u Dom zdravlja odakle je poslat na dalje ispitivanje u bolnicu u Užice.

Aleksandar Šotra ćutao o divljanju hamerom

Dejan Briza/Alo

- Dva učenika trećeg razreda su imali verbalni konflikt koji je prerastao u fizički kontakt i tom prilikom je jedan učenik povređen. Povređenog učenika smo odveli u Dom zdravlja odakle je upućen u užičku bolnicu na dalja ispitivanja. Učenik je dobro i nema nekakvih težih povreda - rekao je direktor Tehničke škole Nenad Mihailović za "prviportal.net".

On je dodao i da je o celokupnom događaju obavešteni nadležno ministarstvo, školska uprava u Užicu, policija u Bajinoj Bašti, Dom zdravlja i Centar za socijalni rad.

- Odmah smo izvestili roditelje koji su upoznati sa celom situacijom i postupak oko svega ovoga je u toku - rekao je Mihailović za pomenuti portal.

Auto-put, gužva

Tanjug/Dušan Aničić 04-08-2018

Prema rečima Mihailovića, drugi učenik se nalazi u svom domu i protiv njega će sutra biti pokrenut vaspitno-disciplinski postupak. Kako je dalje rekao, po okončanju postupka i celokupne situacije možemo očekivati detaljniju izjavu.

Inače, povodom novonastale situacije juče je u školi održan hitan sastanak. Škola je preduzela sve potrebne radnje koje zahtevaju ovakve situacije.

Uviđaj nakon ubistva

Jug medija

Podsećanja radi, škola ima svoj tim za zaštitu dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Povodom ovog događaja policija se još uvek nije oglasila zvaničnim saopštenjem.