Maja Marijana, zapaljen automobil
Alo/ Masanori Jošida
Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana, zapaljen automobil, Foto: Alo/ Masanori Jošida

- Porodični automobil pevačice Maje Marijane je zapaljen zbog dugova njenog pastorka! Ljudi koji su ga ganjali zbog novca razbesneli su se kada ih je otkačio.

Pročitajte još:

Oni su prvo telefonom zvali Mladenovog sina iz prvog braka i tražili da im vrati pare, ali je on to odbio. U znak opomene zapalili su porodični automobil „mercedes“ - tvrdi izvor „Alo!“ povodom podmetanja požara pod automobil „mercedes“ pevačice Maje Marijane u beogradskom naselju Filmski grad na Košutnjaku.

Policija traga za dvojicom nepoznatih mladića koje je kamera snimila kada su u noći između 22. i 23. aprila ove godine zapalili haubu pevačicinog porodičnog automobila, koji je bio parkiran u dvorištu zgrade. Kako se naša ekipa uverila, ceo prednji deo automobila je gotovo uništen, a pevačica je rekla da strahuje za život svoje porodice.

Nikome se nismo zamerili

Pevačica je istakla da je vozilo porodično, ali da ga uglavnom koristi njen suprug. - Iskrena da budem, nije mi sve jedno, pogotovo zbog dece. Uplašena sam, ali se nadam da će policija sve otkriti. Automobil nije osiguran. Porodičan je, ali ga više vozi moj suprug. Znam samo da se nikome nismo zamerili, niti ostali dužni - rekla je Maja posle nemilog događaja.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, problem je nastao zbog njenog supruga Mladena i njegovog sina iz prvog braka.

- Majin suprug je povezan s mnogim ljudima, a neki od njih su s druge strane zakona. U takvom okruženju zajedno s njim kretao se i njegov sin iz prvog braka. Problem je nastao kada je njegov sin ugovorio posao s poznanicima i ostao im dužan određenu količinu novca - navodi naš izvor i dodaje da nisu mogli da se dogovore oko isplate duga.
- Nije tu zaista reč o nekoj velikoj svoti. Te ljude kojima je dugovao iznervirala je njegova ravnodušnost i nonšalantnost! Kada su ga pozvali telefonom, on im je bukvalno rekao: „Ostavite me na miru, baš me briga!“. Posle izvesnog vremena buknuo je automobil njegovog oca, koji živi s pevačicom Majom Marijanom. To znači da su ih dugo posmatrali i utvrđivali kretanje vozila, kao i to gde ga parkiraju i u koje vreme. Zatim su dvojica mladića prišla vozilu i zapalila mu haubu - navodi naš sagovornik.

Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana, zapaljen automobil, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Majin suprug Mladen dospeo je u žižu javnosti pre nekoliko godina, kada je nasrnuo na pevačicu i brutalno je pretukao. Maja je posle incidenta s vozilom ispričala za naš list da je sve izgledalo kao na filmu.

- Na kamarama sam videla kako mi gori automobil! Moja ćerka je vrištala iz sveg glasa, a ja u trenutku nisam mogla da se setim na koji broj treba da pozovem vatrogasce. Ne znam o kome je reč, ali sumnjam u neke ljude. O tome neću da pričam jer sam se tako dogovorila s policijom. Oni su mi savetovali da ne iznosim ovo u javnost, ali su mediji ipak nekako saznali - ispričala je pevačica.

Pozvali smo juče pevačicu da proverimo da li su tačna saznaja iz istrage, ali se niko nije javljao na telefon.