Nestala devojčica I.V.
Privatna arhiva
Nestala devojčica I.V.

Privatna arhiva

Nestala devojčica I.V., Foto: Privatna arhiva

Kazala je majci da ide kod drugarice, ali se ispostavilo da joj je to bio samo izgovor da izađe iz kuće.

Od tada im se gubi svaki trag, mobilni su im isključeni, a policija intenzivno traga za devojčicom.

- Znam da je u njen nestanak umešan Ljubiša, i niko drugi! Ako mi je sin, uzela bih nož i ubila bih ga. Moj sin ju je odveo, ubeđena sam u to, na licu mesta bih mu presudila! Kazala sam svima, ako ih nađu, njega da sklanjaju od mene, svašta može da bude! - kaže nam Slađana Vasić, majka nestale devojčice.

Nesrećna majka plače dok govori, kaže, ne zna da li joj je ćerka uopšte živa.

- Da može, ona bi mi se javila, zna koliko brinem. Uzela bi krišom nečiji mobini, nazvala bi mene ili neku drugaricu. Ovako, samo se nadam da joj se ništa nije dogodilo. Uopšte ne znam šta da mislim, gde su otišli, šta rade... – kaže kroz plač ova majka.

Zabrinuti su i njen suprug, kao i njihova ćerka (11) koja ne zna šta se dešava sa njenom sestrom. Slađana kaže da nestala devojčica nije imala momka, da je mirna, povučena, poslušna.

- Zvao me njen učitelj, njeni školski drugovi dolaze, komšije su tu, svi smo zabrinuti. Tek je počela da živi, šta li ju je snašlo, da li je gladna, žedna, da li je neko tuče, muči, da li je uopšte živa... - kroz jecaj govori neutešna majka.

Kako nezvanično saznajemo, policija je raspisala poternicu za Ljubišom V., bratom koji je istovremeno nestao sa devojčicom.

Komentari (3)

VladimirR

10.07.2018 15:49

Zna majka sve čim ovako govori!

Jovan

11.07.2018 00:03

@VladimirR - Zelen si Vladimire...kao i ovi sto su ti dali plus. Majka govori o svojim strahovima,ne zna gde joj je dete,u panici je i govori nedaj boze neko zlo posto se ne javlja i telefon joj je iskljucen.

kaja

11.07.2018 00:37

pa sta je ovo ljudi moji