Policija, sirene, svetla, policijska sirena
Alo.rs/M.Š.
Policija, sirene, svetla, policijska sirena

Alo.rs/M.Š.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena, Foto: Alo.rs/M.Š.

Dve osobe uhapšene su oko 12 sati danas u Starčevu zbog sumnje da su povezane sa ubistvom navijača T. S. Džimija (24) iz ovog mesta kod Pančeva.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je ranije u Pančevu da je policija identifikovala osumnjičene.

- Sinoć je u Pančevu u obračunu dve bande narkodilera stradalo jedno lice“, rekao je ministar Vulin, istakavši da ovo nije obračun navijačkih grupa već narko- dilera, koji truju i ubijaju našu decu.

Ministar Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Policijsku upravu u Pančevu, ukazao je da će u narednom periodu u ovom gradu biti pojačano prisustvo policije.

Podsetimo, T. S. zvani Džimi (24) poznat kao navijač FK Partizan ubijen je sinoć u pucnjavi u mestu Starčevo kod Pančeva. Kako se saznaje, sinoć se u Starčevu dogodio obračun više pripadnika navijačkih grupa kada je zasad nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja, od kojih je jedan u stomak pogodio Džimija.

- T. S. je ostavljen ispred ulaza u Opštu bolnicu u Pančevu s ranama od vatrenog oružja, a nakon pokušaja reanimacije preminuo je u bolnici - saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Pročitajte još: