NIJE UPUĆIVAO POGLEDE DEJANI Vukotić obučen u crno odelo izjavio da nije kriv! Jake mere obezbeđenja oko suda! (FOTO)

Jovan Jovica Vukotić (38) koji važi za vođu škaljarskog klana izjavio je danas da se ne oseća krivim za falsifikovanje pasoša!

Jovan Jovica Vukotić
Jovan Jovica Vukotić, Foto: Privatna arhiva

On je naveo da putnu ispravu koja je kod njega nađena u turskom letovalištu Antalija nije koristio na teritoriji Srbije.

"Ne osećam se kriivm jer nisam koristio pasoš u Srbiji", rekao je Vukotić. On je priznao da je imao falsifikovani pasoš za koji ga terete crnogorske vlasti.

Vukotić će sada izneti detaljnu odbranu, a zanimljivo je da je rekao da ne poseduje nikakve nekretnine u Srbiji i Crnoj Gori i da ima mesečna primanja od 1500-2000 evra i da zarađuje od uznajmljivanja lokala koji su u porodičnom vlasništvu.

 

Vukotić se u sudnici pojavio mršav, obučen u crnom odelu i crnim cipelama i nije se okretao prema publici u kojoj je sedela njegova nevenčana supruga Dejana Živković i njegov otac.

 

U pauzi suđenja, Vukotićev advokat Borivoje Borović je rekao da strahuje da se njegovom klijentu ne inputira da je bio vođa škaljarskog klana ili neko drugo krivčnno delo. 

Advokati odbrane su zatražili da se utvrdi ko je i kada naredio da se Vukotić prebaci u Srbiju i po čijem nalogu. 

"VAŽI ZA SVE, OSIM ZA SRBE" "Alo!" došao u posed skandalozne odluke Haradinaja! Da li je ovo jasna poruka da se sprema čistka na Kosovu? (FOTO)

Zora Dobričanin Nikodinović, ubistvo je napad na pravosuđe
Zora Dobričanin Nikodinović,  Foto: Dejan Briza/Alo

Jedan od branilaca Vukotića, advokat Zora Dobričanin Nikodinović je istakla da je nezakonito da je Vukotić izručen Srbiji jer u našoj zemlji ne odgvoroa ni za jedno krivično delo.

 

Tokom pauze, Dejana Živković nije napuštala zgradu sud kako se ne bi našla na meti fotoreportera, a onda je ponovo ušla u sundicu gde se nalazi njen nevenčani partner. Suđenju prisustvuje i Vukotićev otac koji nije želeo da izjave. Zanimljivo je da se Vukotić nijednom nije okrenuo prema Živkovićevoj.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi