Železnička pruga Železnički kolosek Šine Voz Železnica
Profimedia
Železnička pruga Železnički kolosek Šine Voz Železnica

Profimedia

Železnička pruga Železnički kolosek Šine Voz Železnica, Foto: Profimedia

Incident se dogodio pet minuta posle 11 sati, a iz iskliznule cisterne nema nikakvih curenja. Reč je o poslednjoj, petoj citerni u sastavu železničke kompozicije "Srbija Karga", koja je za potrebe fabrike "Milan Blagojević" prevozila azotnu kiselinu.

MORAO SAM DA SKRENEM DA NE BIH POUBIJAO NAROD! Vozač autobusa iz pakla ispričao kako je došlo do tragedije na Zvezdari!

Teretna kompozicija sa pet cisterni saobraćala je iz pravca Požege za Dragačevo, i dalje za Lučane.

O iskliznuću su obavešteni i na lice mesta izlaze pripadnici Sektora za vanredne situacije, vatrogasne jedinice i MUP-a, kao i fabrike za namensku proizvodnju "Milan Blagojević" i železničkih kompanija, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.

SUZE I URLICI NA ZVEZDARI Strašna svedočenja sa mesta nesreće: Kao da je bomba eksplodirala, smrskan prednji deo autobusa, žena plače od bolova...

Železnička komisija utvrdiće uzroke ovog iskliznuća.

HOROR NA UGLU BULEVARA I USTANIČKE Autobus pun putnika udario u trafiku, ima više povređenih, 3 ekipe Hitne pomoći na terenu!

PIJAN UDARIO U INTERVENTNU, PA VOZIO KONTRA TRAKOM! Bodovi, zatvor, oduzimanje dozvole... evo kakve kazne čekaju Milojka Pantića zbog DIVLJANJA u Beogradu!

"PLJAČKA VEKA" U SRBIJI! Iz Bora nestalo skoro 900 kilograma ZLATA, hapšenja širom grada, pali radnici, zlatari, obezbeđenje...