Monstrum: Vladica Rajković (28)
privatna arhiva
Monstrum: Vladica Rajković (28)

privatna arhiva

Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: privatna arhiva

- Majka i dalje ne može da dođe sebi. Svaki dan plače i pije lekove za smirenje. Niko od nas ne može da veruje da je Vladica bio u stanju to da uradi - priča Rajkovićeva polusestra.

Zorica je pre 20 godina napustila supruga Nebojšu, sinove Vladicu i Pericu. Otišla je iz Vratarnice i zasnovala novu porodicu u Resniku kod Beograda. Udala se i rodila dve ćerke i sina. Njena mlađa ćerka kaže da s Vladicom nisu bili u kontaktu iako je imala želju da upozna starijeg brata.

- Pre godinu dana bili smo u Zaječaru kod mamine sestre. Tamo je Perica došao sa suprugom i devojčicom čiji su rođendan slavili tog kobnog dana. Imala sam želju da upoznam i Vladicu, ali on nije bio kod kuće. moj otac ga je ranije nekoliko puta zvao da dođe kod nas da se upoznamo. Posle svega, moram da priznam da mi je drago što ga nisam upoznala - kaže devojka i objašnjava kako je izgledao trenutak kada su čuli strašne vesti.

- Ne mogu da opišem naš šok jer smo svi u trenutku pomislili da je moj brat monstrum ubio bratanicu, odnosno ćerku svog rođenog brata. Tek kasnije smo saznali da je reč o devojčici iz komšiluka. Ipak, bez obzira na sve, jezivo je to što je uradio - kaže polusestra.

Prema njenim rečima, njena i Vladičina majka Zorica i dalje je u šoku i izbegava da priča na ovu temu.

- Svima nam je teško, a njoj je najteže. Ne znam kako će izaći na kraj s tim, samo njena duša zna kroz šta prolazi - ističe devojka.

Komentari (11)

meda

15.07.2016 00:38

Sram vas bilo, zasto se uopste oglasavate? Dete, imas 17 godina, sramota je da ti se obratim kao sebi ravnoj, ali poruci svojoj majci i svom ocuhu da zacepe. Pije ona lekove za smirenje! Jel ih pila sve ove godine misleci imaju li temperaturu, da li su jeli, uradili domaci.. Sad ste vi svi hteli da ih upoznate, samo se on rodio ovakav. Makar cutite.

djenka

15.07.2016 02:59

@meda - U vezi smrtne kazne: njemu ce presuditi zatvorenici kad stigne na robiju. Cak i najgori kriminalci decu ne prastaju.

Sibica

15.07.2016 03:21

@meda - E nek si joj reko!

meda

15.07.2016 06:50

@meda - U cemu je vas problem? Jesam li ja govirila o kazni koju ON treba da dobije? Nisam. Ono sto ja mislim to je da ovakva dela treba kazniti smrtnom kaznom i nicim drugim. Nisam govorila o NJEMU. Nego o NJIMA. Gde je bila ta njegova majka dok je on rastao? Jel se brinula o njemu? Nije, slusala je drugog muza i gajila decu koju ima sa njim. Sad se ona ogradjuje od njega, ogradila se ona od njega odavno, sad neka cuti.

GLUMICA

15.07.2016 07:48

@meda - nije ona kriva ako joj je majka takva ili ovakva a ni sama nije pozvala novinara,pitaju oni sami a devojka spontano prica,a bolje je i tako da se javno ogradi i da ga osudi nego sutra neko i nju ni krivu ni duznu da maltretira sto je sestra ubice....tinejdzeri su surovi

Dema

15.07.2016 09:12

@meda - Medo,ne obraćaj pažnju na dotičnu osobu.To je ona što stalno menja imena i stalno izmišlja da je neko rekao nešto što nije.Tako isto pokušava mene da ubedi da sam rekla da "majka Jelene M. brani zeta UBICU".Baš me zanima u kom mom komentaru je to pročitala?! Nikada,ni za koga,nisam tvrdila da je ubica,vać sam jasno rekla da možda Zoran i nije ubica,ali da to Jelenina mama ne može da zna i da zato ne treba da bude pristrasna prema njemu,jer je osumnjičen.Sreća,pa se svi komentari mogu proveriti.

Dema

15.07.2016 08:24

Pre svega,želim da kažem da najoštrije osuđujem ovaj zločin i da ne postoji opravdanje za njega.Ali,isto tako,je važno reći,da ne postaje neko monstrum preko noći,već nizom traumatičnih iskustava.Vladicu i njegovog brata je majka napustila kad su imali samo 7,8 god.(a tad im je bila najpotrebnija)i izgubila sve kontakte sa njima(mogu da zamislim kako su se ta deca osećala).I sad se ta "majka" iščuđava kakav joj je sin.Gde si bila tolike god. i zapitaj se da li si i ti na određen način odgovorna?

Ups!Opet neko pogresio!

15.07.2016 08:28

Mozda se niko od njih ne bi ni oglasio da ih novinari ne proganjaju!Medo aj' malo manje budi kvocka, ako uopste mozes!

Ivana

15.07.2016 08:50

Devojčice, kako bi tebi bilo da je obrnuta situacija? Sram bilo takvu majku. Najoštrija osuda pedofilu, monstrumu.

Pazljivi posmatrac

15.07.2016 10:22

Gospode Boze,teska shizofrenija i paranoja kod Deme?Sta je tebi Bog s' tobom!Kao drveni advokat se trpas svuda,i samo se nesto branis! Nikada,ali nikada nisam komentarisala ubistvo J.M.Moj fah nisu nikakve navijacke grupe,nikada prstom ne pokazujem ni na koga!Solo posmatrac ljudi,dogadjaja i reakcija!Ni mrvu nisi u mom fokusu!

miki

15.07.2016 10:51

svi ga osudite i javno se odreknite tog ljudskog škarta, proklinjite ga svaki dan, neka se sveće pale naopako i neka ga kunu svaki dan dok diše, treba ga prokleti za sva vremena.