Ivana A, ubistvo, uviđaj
Alo.rs
Ivana A, ubistvo, uviđaj

Alo.rs

Ivana A, ubistvo, uviđaj, Foto: Alo.rs

Supružnici Ivana (36) i Dobrica (42) Arsić pronađeni su mrtvi 3. oktobra u kući u ulici Žarka Ostojina 84 u Melencima kod Zrenjanina.

Njihova beživotna tela je na poziv Ivanine majke otkrila policija, a prvi rezultati obdukcije pokazuju da je reč o ubistvu i samoubistvu. Prema nezvaničnim informacijama postoje indicije da je muž ubio ženu, a zatim presudio sebi.

Drama koja se odigravala iza vrata kuće u ulici Žarka Ostojina 84 u Melencima još je nepoznanica, jer zvaničnih podataka o detaljima tragedije porodica Ivane Arsić još nije dobila. Rezultati obdukcije tela nesrećne žene govore da je reč o ubistvu, kaže Ivanin rođeni brat Igor Radišić (39), koji nije želeo da se medijski eksponira.

- Obdukcija u novosadskom centru za sudsku medicinu pokazala je da je u pitanju ubistvo, a detalje o zločinu, kao i čime je počinjeno, ne znam. Sve ukazuje na to da je Dobrica ubio Ivanu i da je izvršeno ubistvo i samoubistvo. To su neke pretpostavke, imamo osnova da tako razmišljamo, ali više informacija dobićemo od istražnih organa kada se budu znali detalji - rekao je brat nesrećne žene.
Da se nešto čudno dešava sa njenom ćerkom posumnjala je Ivanina majka Borislavka Radišić, koja je tri dana, 1, 2. i 3. oktobra, obilazila kuću u kojoj se dogodila tragedija.

Komšinica Olgica Gaborov prva je alarmirala da se iza vrata kuće nešto čudno događa, a kako kaže, više od deset dana pre nalaženja beživotnih tela supružnika nije bilo nikakvih znakova života u komšijskoj kući.

Pročitajte još