KBC "Dragiša Mišović", bolnica
Tanjug/ Sava Radovanović
KBC

Tanjug/ Sava Radovanović

Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

* Željkova supruga Tatjana preminula tokom porođaja u bolnici u Majdanpeku

* Po njegovim rečima, medicinsko osoblje mu je saopštilo da je njegova supruga imala problem sa posteljicom, što je izazvalo obilno krvarenje

* Tatjana na svet donela zdravog dečaka - Veljka, teškog 3,8 kilograma

Željko, koji je sve vreme bio na Odeljenju ginekologije, kaže da je čuo "kako se njegova supruga žali na bolove".

Pročitajte još:

- Video sam kako u porođajnu salu utrčava medicinsko osoblje. Nosili su i boce sa krvlju - govori kroz suze.

Po njegovim rečima, medicinsko osoblje mu je saopštilo da je njegova supruga imala problem sa posteljicom, što je izazvalo obilno krvarenje.

Urgentni centar, bolnica

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Rekli su mi da je obilno krvarenje tipično za žene koje se porađaju u poznijim godinama. Znam samo da je moja supruga tražila da je, upravo zbog godina, porode carskim rezom, ali još ne znam šta se zapravo desilo, zbog čega sam i tražio da se uradi obdukcija - jedva govori Željko.

Mlada na dan svadbe obukla venčanicu i otišla vereniku na grob: Zbog ovih fotografija nećete moći da zadržite suze! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 17:53 Tuga! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Džesika i njen verenik Kendal trebalo je da se venčaju 29. septembra prošle godine, ali je njega 10 meseci ranije ubio pijani kolega. Na dan njihovog venčanja, ova devojka je obukla venčanicu, okupila zvanice i na Kendalovom grobu odala poštovanje ljubavi svog života.

Tatjana je, inače, po terminu trebalo da se porodi 12. septembra. Na svet je donela zdravog dečaka - Veljka, teškog 3,8 kilograma. Nije, nažalost, dočekala da vidi kako će da odrasta. Lekari, ali ni uprava majdanpečke bolnice zasad se ne oglašavaju. Niko tokom jučerašnjeg dana nije želeo da komentariše ovaj tragični sluča.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom