Ubica iz Jabukovca
Alo!
Ubica iz Jabukovca, Foto: Alo!

Policija je uhapsila D. P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.

Nakon 20 dana opsežne istrage policija je uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu iz Jabukovca.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Razlog likvidacije u Jabukovcu je jeziv! Policiji pokazao svoje tajno mesto! Progovorio i o saučesnicima!

AUTOR: Alo/Suzana Božinović - V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 09:02 - 25.08.2019. 09:09 Nastavlja se istraga zločina u Jabukovcu. Jabukovac, Foto: Youtube/Printscreen D.P. (39) iz Jabukovca je četvorostruki svirepi ubica koji je masakrirao porodicu, saznajemo nezvanično. D.P. je policiji sve priznao i čak ih odveo na mesto gde drži oružje.

Osumnjičeni, koji je ipak običan meštanin, a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje.

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.

Pročitajte još:

Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

jeca

25.08.2019 10:47

Ma ovaj 100 god nece da izlazi