Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Petar Nikolić vezao i tukao druga bejzbol palicom do smrti

* Izobličio ga od batina i ubio

* Onda je oprao ruke i otišao na pivo

Kod zajedničkih prijatelja raspitivao se da li je neko čuo gde je Čornjak otputovao.

Zločin je otkriven u porodičnoj kući Čornjaka u okolini Horgoša, posle prijave komšija da ga danima nisu videli.

Vezao ga selotejpom, pa krvnički udarao bejzbol palicom! Umro u teškim mukama!

AUTOR: Alo.rs/Pink/I.L. DATUM I VREME: 14.09.2019. 10:05 Policija je brzo i efikasno reagovala i uhapšen je Petar Nikolić (54) zbog sumnje da je ubio Černjaka. Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida U jednoj kući u Horgošu u blizini granice sa Mađarskom pronađeno je telo vlasnika te kuće Ota Černjaka (57) bez znakova života.

- Mrtav Černjak bio je vezan za stolicu, izobličen od udaraca. Usta su mu bila zalepljena selotejpom, dok su mu ruke bile vezane trakom da ne bi mogao da se brani. Nađeni su otisci, koji su policiju odveli do Nikolića. Otkriveno je da je ubijeni 11. septembra došao u sukob s Nikolićem, koji ga je posle svađe odvukao u njegovu kuću i nasmrt ga pretukao - kaže naš izvor blizak istrazi. 

- Nikolić je posle krvavog pira oprao ruke i tragove krvi sa svoje garderobe, pa je otišao na pivo! On već duže vreme živi neprijavljen na području Horgoša i za njim su raspisane potrage zbog ranije izvršenih krivičnih dela - navodi naš sagovornik.

Kako saznajemo, osumnjičeni i žrtva su se družili, a ispred prodavnice su voleli zajedno da popiju pivo. Susretu, koji se završio pogubno po Čornjaka, prethodila je navodno svađa zbog nekog zajedničkog posla. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Priznao zločin

Prema nezvaničnim saznanjima, Nikolić je na saslušanju u policiji priznao zločin.

- Izjavio je kratko „da ga je Čornjak mnogo povredio“. Pravdao se da je izgubio kontrolu dok ga je maltretirao i da nije mogao da se zaustavi - navodi naš izvor iz istrage.

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!