Ubistvo u Nišu
Alo!
 Ubistvo u Nišu

Alo!

Ubistvo u Nišu, Foto: Alo!

* Vera Katarovski (81) pronađena mrtva u svom stanu

* Pored njenog tela je bio nož

* Kamere snimile ubicu

Dok nije otkriveno bakino telo, snimljena je jedna nepoznata osoba koja je ušla u zgradu, brzo izašla, a potom se vratila.
Kako saznajemo, telo je pronađeno u lokvi krvi, a kraj njega je bio poveći nož!

Policija ušla u hotel i zatekla stravičnu scenu! Hitna odvezla leš!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 02.09.2019. 15:36 - 02.09.2019. 15:44 U "Samačkom hotelu" u Durmitorskoj ulici muškarac starosti oko 50 godina izvršio je samoubistvo. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Pretpostavlja se da je sebi prerezao vene. AUTOR: Novosti/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019.

- Baka je bila draga komšinica, komunikativna, ljubazna i uvek spremna svakome da pomogne oko kućnih poslova. Ovo je šok za sve nas, koji godinama živimo u slozi i bez problema kada je reč o bezbednosti. Nekoliko godina živela je sama, posle smrti supruga. Dece nije imala. Telo je pronašla njena sestričina kada je došla da je obiđe - kaže Nikolče Nedelkovski, upravnik zgrade.

Prema kazivanju stanara iz zgrade, baka Vera nije imala razloga da digne ruku na sebe.

- Vera je bila vitalna i sama je išla u nabavku. Kretala se energično, a stalno je sa komšinicom šetala po kraju. Bila je oprezna i nepoznatima nije otključala vrata. Jedino ako se neko lažno predstavio i tako je prevario da mu otvori - kaže komšinica.
Telo nesrećne bake pronađeno je u predsoblju. Trenutno je misterija kome je otvorila vrata i da li je nepoznatog sačekala sa nožem ili je on imao nož i napao je po ulasku. Pretpostavlja se da se zločin dogodio u noći između subote i nedelje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nema tragova premetačine, ostali samo krvavi otisci!

Na ulazu u zgradu postoje tri kamere koje beleže ko i kada ulazi, a u toku je identifikacija neznanaca. 

- Otisci na nožu i krvavi tragovi po telu i ostalim stvarima biće od pomoći u rešavanju slučaja. Nema vidnih tragova premetačine. Ako je ubica znao da baka ima ušteđevinu, verovatno je znao i gde je čuva. Ne zna se da li je imala novca i koliko, jer komšije tvrde je bila vrlo štedljiva i da se nikada nije razbacivala. Ne postoje saznanja da je sa nekim bila u zavadi niti da je imala dug - kaže naš izvor.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!