Policija, specijalci
Alo!/ Masanori Jošida
Policija, specijalci

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, specijalci, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Kako Alo.rs saznaje, u velikoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, nadomak Beograda zaplenjeno je više desetina kilograma heroina.

Prema prvim informacijama do kojih smo došli, u pitanju je više skoro 80 kilograma ove vrste droge.

Tim povodom javnosti se obratio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje.

Nebojša Stefanović

Youtube printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Youtube printscreen

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina.

Želim da se zahvalim svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi. Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika.

Pročitajte još:

 

Bonus video

 

Komentari (1)

Sojic

14.11.2019 15:35

Bravo.Evo vec sam zaboravio da ministrov tata preprodaje oruzje po previlegovanoj ceni.