Policija, specijalci
Alo!/ Masanori Jošida
Policija, specijalci

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, specijalci, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Niška policija uhapsila je i zadržala u 48 časovnom pritvoru muškarca D.C. (51) zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.

- Reč je o tehničaru zaposlenom u Klinkom centru u Nišu za koga je prvo utvrđeno da je od septembra 2018. do septembra 2019.radnicima jednog privrednog društva davao podatke o pacijentima povređenim u saobrajanim nezgodama i stepenu njihovih povreda.

Informacija je dostavljena policiji i klupko je počelo da se odmotava saznanjem da je osumnjičeni ne samo prekršio kodeks medicisnkog radnika već da je za svoje ,,špijuniranje,, i odavanje podatka zahtevao i primao mito, kaže sagoornik.

U toku je provera u koliko slučajeva je osumnjičeni odavao podatke i koliko je to naplatio. Po isteku policijskog pritvora osunjičeni će biti priveden uz krivičnu prijavu u Više javno tužilaštvo 

Komentari (1)

Zuhra

03.12.2019 19:56

Pa to svi veći centri rade... I nas su posle udesa Sina zvali iz agencije za naknadu štete. Kad sam gospodu pitala odakle. Joj sinov broj I ostali podatci nije htela reci. Užice je u pitanju