"DUGO SMO RAZMIŠLJALI DA LI DA PRIKAŽEMO OVO" Fotografije monstruoznih zločina, odsečene glave i obezglavljena tela! (FOTO/VIDEO)

Preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada ministar policije Aleksandar Vulin najavi prikazivanje uznemirujućeg sadržaja

Fotografije uznemirujućeg sadržaja na kojima su prikazani monstruozni zločini objavljene su večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Kako se sumnja, ove zločine počinili su Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog klana, a borba protiv organizovanog kriminala jedna je od ključnih tema sednice.

Obraćanje državnog vrha nakon sednice možete da pratite uživo u video prenosu na Alo.rs, a preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada ministar policije Aleksandar Vulin najavi prikazivanje uznemirujućeg sadržaja.

Borba protiv organizovanog kriminala

Vučić je naveo da postoji nova, mlađa grupa koja je želela da nastavi dalje sa delima Veljka Belivuka i poručio ima da će uskoro biti u zatvoru.

- Uništavali su dugo našu decu i sada mnogi žele da ih naslede i nastave sa njihovim delima. Država će im odgovoriti u skladu sa zakonom i pravdom. Dani na slobodi su im svima odbrojani - rekao je Vučić i zahvalio pripadnicima MUP-a.

- Mi smo kod pripadnika Belivukove grupe, uvezli određene sprave iz inostranstva i došli do podataka kakvima se nismo ni nadali. Oni su imali fotografije i obeležena lica ljudi iz bezbednosnih struktura koje su označili kao svoje neprijatelje - kaže Vučić.

Prisluškivanje Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin potom je naveo podatke do kojih je policija došla, a tiče se prisluškivanja predsednika Srbije.

- 1572 poziva su bila prisluškivana, bez pravnog i policijskog osnova. To su bili transkripti razgovora predsednika Vučića koji su nošeni visokim funkcionerima policije - rekao je Vulin i naveo da su prisluškivani i članovi porodice predsednika, Andrej, Danilo i Anđelko Vučić.

Obraćanje Aleksandra Vulina
Obraćanje Aleksandra Vulina, Foto: Alo.rs

Vulin navodi da je deo funkcionera MUP-a testiran na poligrafu i zaključio da ne sme nikada da se ponovi nekome ono što se dogodilo predsedniku Srbije.

Pod kodnim imenom "Otimač" izvedena je operacija policije kojom je razbijena grupa Veljka Belivuka, a potom su prikazane fotografije zločina za koje je ta grupa osunjičena.

- Dugo smo razmišljali da li da prikažemo ove fotografije - rekao je Vulin.

Kako je Vučić najavio ranije danas, na sednici se razmatrala i situacija s korona virusom, nove prilike na Kosovu i Metohiji, u regionu, u svetu i Evropi, novoj administraciji u SAD, a pre svega o borbi protiv organizovanog kriminala.

Sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, ministar inostranih poslova Nikola Selaković, ministarka pravde Maja Popović direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović, državni tužilac Zagorka Dolovac i direktor policije Vladimir Rebić.

Posle sednice, prema najavama između 20 i 21 sata, Vučić će se obratiti medijima.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivana
  07/03/2021 - 02:40
  Ovo je zaista strašno da je Srbija u svim državnim organima gaji monstrume, da li je moguće da toliko ima kriminalaca u svim državnim strukturama, i ne mogu da verujem da Srbija postala Texas.
 • Korisnik: Nada
  06/03/2021 - 22:55
  AU gde i sa kakvim kriminalcima je zivelo ovo drustvo - malo je prikazano a sta je sve otkriveno mozda je bolje i da neznamo - valja dalje ziveti mirno. Svi oni koji su i koji ce biti pohapseni zelim da ne vide ni sunca ni meseca do kraja zivota
 • Korisnik: žir
  06/03/2021 - 22:42
  Zašto uopšte pokazuje takve fotografije da se naslađuju u EU i okruženju, i da kažu Srbi kolači.
 • Korisnik: TM
  06/03/2021 - 22:31
  Dokaza je sve vise i postoji vise razloga da kriminalci budu u zatvoru. Zastrasujuce.
 • Korisnik: Goran
  06/03/2021 - 22:30
  Ove slike treba da vide svi ali svi bez premca koji planiraju da se bave kriminalom
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi