ALO UPOZORAVAO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Užas!

Magistrala
Magistrala, Foto: Alo.rs

Kako saznaje portal alo.rs, muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ugasi požar koji je nepoznata osoba izazvala na polju pored.

Naime, on je otišao do svog imanja nadomak sela da proveri stanje zemljišta, kada je ugledao kako se požar nekontrolisanom brzinom širi i ide ka njegovom imanju.

Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu Prve televizije gde će odgovarati na pitanja u vezi sa aktuelnim temama. 11.10 Predsednik je dodao da će uskoro biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra. - Kada uložite ogroman trud i rad i još ne smete da pričate o tome, ljudi to vide - istakao je predsednik Srbije.

Kada je stigao do svog imanja, vatra je već zahvatila veći deo zemljišta, a nesrećni S. M. (75), se nagutao dima, što je onemogućilo da se spase požara.

Prema našim saznanjima, komšije su odmah reagovale, a ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto gde se dogodila nesreća.

S. M. iz Parte je prevezen za Beograd, ali je tokom vožnje preminuo.

VOZAČI OPREZ! VELIKA OPASNOST NA MAGISTRALI! Sve bukti, ništa se ne vidi, otvorite četvoro očiju!

Komšije ne mogu da veruju da je takva tragedija zadesila njihovo selo, a za preminulog imaju samo reči hvale. 

"Ne znamo ko je zapalio njivu do njegove. Jadan, mučio se čitav život da zaradi za porodicu. Zar na ovaj način da umre?", priča prvi komšija.

Prema njihovim svedočenjima, S. M. je bio dobar, vredan i porodičan čovek.

Naime, kako je portal alo.rs i ranije pisao, problem paljenja useva pored puta, ne samo što dovodi do ugrožavanja saobraćaja, životne sredine, već dovodi i do nesreća koje se završavaju smrtnim ishodom kao što je ovaj. 

Poljoprivrednici pale svoje useve kako bi zemlja bila što plodnija i kako bi što lakše spremili polje za narednu godinu, znajući da mogu ugroziti svoje i tuđe živote.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi