Obraćanje predsednika Srbije
Alo.rs
Obraćanje predsednika Srbije

Alo.rs

Obraćanje predsednika Srbije , Foto: Alo.rs

Fotografije je prikazao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Svi ono koji misle da su ušli u sedlo ovih kriminalaca koji su ubijali i da mogu da nastave sa ubijanjem, samo da imaju u vidu da ih čekaju rešetke veoma brzo i da će biti iza brave veoma brzo. Ubistva i prodaja droge nikada neće biti nešto što će Srbija da prihvati i poštuje - rekao je Vučić.

Ovo je samo da bismo svima pokazali sa kakvim psihopatama je država imala posla. Rat između klanova Zvicer i Bojović je dostigao najgore moguće razmere u kojima su ljudi na monstruozan način ubijani. Sa ovom bandom smo završili. Sa onima koji misle da su ih nasledili ja im šaljem jednu poruku - Gotovi ste!

Predsednik je rekao da će se po mnogim gradovima Srbije obračunati sa njima.

- Biće hapšenja koliko nikad. Zato što oni što misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da urade nešto u životu - rekao je predsednik Vučić. A videćete narednih dana kako mnogi od tih koji su nam držali pridike prethodnih dana - zašto su to radili.Videćete da su postojali i neki drugi razlozi. Nije večeras dan da se sve pokaže.

Predsednik je rekao da će se potruditi da ovakve snimke više ne pokazuju, ne samo foografije, iz obzira prema onima koji će biti povrećeni.

- Očistićemo državne organe od svih njihovih saradnika - rekao je Vučić.

- Nemojte da budete iznenađeni kada se ubistva nekih poznatih lica budu razrešila.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Ivana

07.03.2021 00:54

Iskreno ja ne mogu da verujem da to postoji u Srbiji, prosto ne mogu da verujem da toliki mržnja i bes. Šta je ovo stvarno ne kmogu da shbati, kakvo je ovo naše društvo? sve mogu da prihatim batine ali monstruozna ubistva to ne mogu.Ovo je za doživotnu robiju, čistite Srbiju od monstruma.

Sara

07.03.2021 09:25

Svakog ko je bio u vezi sa Belivukom i grupom treba uhapsiti, zbog novih koji jedva čekaju prazan prostor i da uskoče. Sad je prilika da se Srbija očisti od kriminala.