Boranin sam sebe sahranio
Alo!
Boranin sam sebe sahranio

Alo!

Boranin sam sebe sahranio, Foto: Alo!

Kada je krst bio gotov, N. L. je otišao po njega, uredno ga platio, prebacio preko ramena i krenuo kroz sam centar grada. Borani su se osvrtali, gledali u čudu i sažaljevali mladića „jer je izgubio nekog dragog, pa sad sam nosi krst voljene osobe“. Međutim, pojedini meštani prepoznali su N. L., a kad su videli da „sam svoj krst nosi“, odmah su pozvali policiju.

Boranin sam sebe sahranio

Alo!

Boranin sam sebe sahranio, Foto: Alo!

- Policija je odmah po pozivu krenula da traži mladića po gradu, a zatim su otišli do njegove kuće i ostali šokirani prizorom koji su zatekli! N. L. je položio sanduk u dvorištu, legao u njega prekrstivši ruke, a na vrata garaže navalio je krst da mu bude baš iznad glave. Okolo su bili venci i cveće - kaže izvor upućen u slučaj.

Kada su ga organi reda upitali šta to radi, on je, ležeći mirno, rekao da je nezadovoljan svojim životom. Prema nezvaničnim saznanjima, N. L. je odranije poznat organima reda po konzumiranju opijata i sitnim krađama. Policija je, s obzirom na to da nije imala osnov da piše prekršajnu prijavu, pozvala Hitnu pomoć, koja je mladića prevezla u bolnicu. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE JOŠ: