Policija
Alo!/ Rajko Ristić
Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Policija je uhapsila Milana R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu M. A. (33), a potom pokušao da natera druga da ima seksualne odnose sa njom!

Kako se saznaje, slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je, na svu sreću, uspela nekako da pobegne od nasilnika i pozove policiju.

Pročitajte još:

- Kobnog dana nesrećna žena je odlučila da napusti muža jer više nije mogla na trpi maltretiranje i otišla je kod svojih u Šabac. Milan R. nikako nije mogao da se pomiri s tim, pa je s drugom Daliborom krenuo da je vrati kući u Grocku. Kada ju je našao, molio ju je, svašta joj obećavao i nekako je uspeo da je ubedi da krene s njim i njegovim drugom. Međutim, povratak kući se nesrećnoj ženi vrlo brzo pretvorio u pakao - kaže izvor.

Preti mu tri godine zatvora

Kako se saznaje, u dosad nije bilo prijava nasilja u porodici, a osumnjičeni Milan R. iza sebe nema krivični dosije. Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je saslušan u nadležnom tužilaštvu. Osumnjičenom za krivično delo nasilje u porodici preti kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

Oko 23 časa automobilom su napustili Šabac, a Milan R. je odmah počeo da maltretira suprugu. Najpre ju je vređao i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu ka Grockoj na nepoznatoj lokaciji gde je nesrećna žena doživela stravičnu torturu!

- Nasilnik je izbacio suprugu iz vozila, pa je počeo brutalno da je udara pesnicama po glavi i čupa za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesrećnoj ženi je potom skinuo svu odeću i druga terao da ima seksualni odnos sa njom - objašnjava sagovornik.

Srećom, Dalibor je to odbio, pa je Milan vratio ženu u kola i nastavili su put ka Grockoj, gde su stigli oko tri sata ujutru.

Detaljan spisak mesta na koja će građani Srbije pohrliti u nedelju

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 17:10 - 20.09.2019. 17:25 Važna vest za građane Srbije. Beograd, šetnja, građani, Foto: Tanjug * U nedelju 22.

- Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa drugom i spase se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odeće na sebi, pobegla kod prvog komšije. Čovek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu! Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu - kaže sagovornik.

Kako se saznaje, nesrećna žena je potom prevezena na pregled u Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!