Udarna vest
Alo!
Udarna vest

Alo!

Udarna vest, Foto: Alo!

Po saznanjima „Novosti“, oni su devojčicama pretili da će njihove fotografije objaviti na društvenim mrežama ako ne budu imali odnos sa njima.

Pročitajte još:

Uplašene devojčice su pristajale na to, nakon čega su ih njihovi vršaci seksualno iskorišćavali.

Komentari (5)

Cobra

10.12.2018 12:05

Meni ovde nešto nije jasno. Oni prete devojčicama da će objaviti njihove fotografije ako ne budu imale seks sa njima. Prvo, kakve fotografije i otkuda im. Ako su sa seksa, šta onda ima da se plaše ucene ako su to već radile sa njima. Ako i nisu sa njim a, otkuda im ideja da snimaju seks sa bilo kim, a ovi mangupi se dočepali. Sve u svemu pustite dečake na miru. Nisu nikoga silovali. A devojčice neka se dozovu pameti, ili neka im roditelji objasne kako treba da se ponaša pristojna devojčica.

Nina

10.12.2018 12:34

Te decake u zatvor momentalno, od takvih manijaka tesko da ce normalni ljudi postati. Ali i te devojcice zajedno sa roditeljima na neko savetovanje, maloletne a vec imaju eksplicitne fotografije koje su vrlo verovatno same slikale i slale. Ni to nije normalno ponasanje

XXL

10.12.2018 13:04

Posledica nakaradnog Zakona koji se odnosi na maloletna lica, a sada im treba dati još veću slobodu 'izražavanja'.

mladost ludost

10.12.2018 15:13

Treba ispitati odakle lascivne fotografije, kako su napravljene.

NikolaV

10.12.2018 23:54

Jadne devojčice. Zakon treba pod hitno menjati. Maloletnici su shvatili da mogu da rade šta žele nekžnjeno pa više ne prezaju ni od silovanja.