Policija
Alo!/ Rajko Ristić
Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

U tuči dvojice mladića oko 20.00 časova u samom centru Čačka naočigled brojnih prolaznika jedan od njih zadobio je nekoliko uboda nožem. Incident se dogodio na raskrsnici ulica Hajduk Veljkove i Župana Stracimira, a tuči je prethodio manji saobraćajni udes na ovoj raskrsnici.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica mladića izašla su iz automobila i razmenila nekoliko psovki, nakon čega je krenula tuča u kojoj je jedan od njih oštrim predmetom, najverovatnije nožem, suparniku naneo teške telesne povrede.

Povređeni mladić prebačen je u bolnicu.

Otkriven uzrok smrti koja je uznemirila Šabac. Ne može žalosnije

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 17.09.2019. 19:19 Prvi rezultati istrage Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida Lj. N. iz Predvorice kod Šapca preminuo je usled izliva krvi u mozak nakon pada na glavu, pokazali su prvi rezultati istrage. On je pronađen mrtav u krevetu u lokvi krvi, a na glavu je pao, kako je utvrđeno, u teško alkoholisanom stanju.

Portparolka te ustanove dr Biljana Kočović potvrdila je da se radi o teškim povredama, ali da je pacijet stabilno i da nije životno ugrožen.

Policijska istraga utvrdiće da li su obračunu dvojice mladića prethodili neraščišćeni računi od ranije ili ga je inicirala nervoza u sabraćaju.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!