Bolnica
Alo!/ Masanori Jošida
Bolnica

Alo!/ Masanori Jošida

Bolnica, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Zbog pogoršanja opšteg stanja pacijentkinje ona je bila intubirana, uz davanje atropina i adrenalina

* Ništa od toga nije pomoglo

* Rezultati obdukcije stigli su juče

T. I. (39) iz Majdanpeka, koja je preminula posle porođaja na Odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Majdanpeku, umrla je jer je iskrvarila. Ona je neposredno pre toga rodila zdravo muško dete.

Ovo su rezultati obdukcije, koju su uradili stručnjaci Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

Naime, prema dokumentaciji, nakon što se T.I. porodila, došlo je do spontanog izbacivanja posteljice, koja je bila cela, ali je došlo do obilnog krvarenja. Porodilja je muško zdravo dete na svet donela u subotu oko 3:20 nakon ponoći.

Pročitajte još:

 

Preminula je nakon brojnih pokušaja reanimacije oko 6:40.

Kako se navodi u izveštaju, lekari su pokušali da je ušiju, ali tada je došlo do obilnog krvarenja, pa je "pokušano da se uspostavi više venskih puteva", ali je tada došlo do pada krvnog pritiska. Zbog pogoršanja opšteg stanja pacijentkinje ona je bila intubirana, uz davanje atropina i adrenalina.

 

Tinejdžerka (15) preminula u uličnoj trci u Kraljevu! Još dvoje povređeno u stravičnoj nesreći!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 14:39 Tinejdžerka K. M. preminula je od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, javio je RTS. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida I pored svih napora lekara KBC Kragujevac, K. M.

Međutim, sve to nije pomoglo.

Smrt T.I. proglašena je u 6:40 u subotu. Nezvanično, sve do dolaska stručnjaka Zavoda za sudsku medicinu iz Niša, telo nesrećne žene čuvala je policija.

Takođe, po nepotvrđenim informacijama, nakon obdukcije, svi nalazi su predati u Tužilaštvu, koje bi trebalo da ustanovi da li je bilo propusta medicinskog osoblja prilikom porođaja T.I.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!