Hitna pomoć
Masanori Jošida
Đaci, škola

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

- Dete se nije žalilo da ga nešto boli niti je bilo kome bilo poznato da ima zdravstvene probleme. Kada je pao sa stolice, podigla sam ga i pozvala pomoćnog radnika. Brzo smo ga odveli kod lekara - rekla je učiteljica.

Dete je palo tokom petog časa, a lekari su 20 minuta pokušavali da ga reanimiraju.

Pročitajte još:

 

Šukri Imeri, direktor škole, rekao je da su lekari 20 minuta pokušavali da ga reanimiraju, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

- Odneli smo ga u ambulantu, a na našu sreću, ambulanta radi ovde u našim prostorijama i u roku od minut, dva data mu je prva pomoć. Lekari su pokušavali da mu pomognu, ali, nažalost, nisu uspeli, konstatovali su da je dečak imao srčani udar - rekao je direktor Imeri.

 

Direktor je dodao da je dečak bio krupniji i viši u odnosu na vršnjake i da se prethodno tokom dana nije žalio na neke tegobe. Viši tužilac iz Vranja Danijela Trajković potvrdila je za medije da je dečak preminuo zbog problema sa srcem.

Na telu dečaka nije bilo povreda. Zbog činjenice da je umro prirodnom smrću roditelji nisu želeli da se vrši obdukcija.

 

 

Komentari (1)

Ivica vranje

13.10.2018 16:25

Bilo je nas cetvoro, objekat lep i dosta ulozenog novca i truda, a jos nisam video vecu neljubaznost konobara u restoranu, ne xigijenu prljavix casa i tolko nekulture, u kaficu isto konobar ko da je pao s marsa i da silom mora nesto da radi, bazeni lepi ali xvala i nikad vise tamo