Pljačka u Novom Pazaru
Printscreen: Facebook
Pljačka u Novom Pazaru

Printscreen: Facebook

Pljačka u Novom Pazaru, Foto: Printscreen: Facebook

 

Pročitajte još:

 

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, muškarac srednjih godina sa kapuljačom na glavi, ali bez ikakve maske, ušao je u prodavnicu i stao pokraj kase, držeći jednu ruku sakrivenu ispod jakne. Iako je lopov izgledao uznemireno, u prvi mah situacija je delovala potpuno uobičajeno, sve dok prodavac nije došao do pulta.

 

Tada je razbojnik izvadio veliki kuhinjski nož iz jakne, dok je u drugoj držao nešto manje sečivo. Prišao je nesrećnom momku koji radi u samoposluzi i uz pretnju nožem tražio mu da sav novac iz kase ubaci u kesu.

Prodavac je učinio šta mu je rečeno - jednom rukom je otvorio kasu i izvukao sve novčanice iz nje i spakovao u kesu koju je držao u drugoj ruci.

Kada je razbojnik uzeo svoj plen, nonšalantno se išetao iz samoposluge i otišao, a nesrećni radnik je ostao da leži sklupčan na podu.

Pljačka u Novom Pazaru

Printscreen: Facebook

Pljačka u Novom Pazaru, Foto: Printscreen: Facebook

Kako su Novopazarci pisali na društvenim mrežama, trgovac je student koji završava dva fakulteta.

- Dečko na kasi je oličenje kulture. Završio je jedan fakultet, apsolvent je na drugom fakultetu. Momak je za primer. Radi dva posla i sve sto radi radi temeljito i pošteno. Lako je pričati iz fotelje. Niko ne zna kako je njemu bilo u tom trenutku dok mu je nož na par centimetara... Sve osude uputite lopovu i samo lopovu! - napisala je jedna sugrađanka, dok drugi tvrde kako je trebalo da pokuša nekako da zaustavi razbojnika.

 

Ukoliko neko prepoznaje pljačkaša sa video snimka neka hitno javi policiji koja intenzivno traga za njim.

Komentari (1)

miki

12.11.2018 17:28

Odlicna reakcija ovog momka. svako ko se nadje u ovakvoj situaciji treba tako da odreaguje. nema potrebe gubiti zivot za 10 ak hiljada dinara. nece propasti ni gazda ni drzava za te pare, a ko zna kako bi ovaj majmun reagovao da je pokusao da ga spreci.