MISTERIJA SMRTI DESETARA KOD KRUŠEVCA Urađena obdukcija, na Ivanovom telu pronađene povrede?!

Istražni organi pokušavaju da utvrde uzrok smrti desetara Ivana Milenkovića (38), čije je telo nađeno u sredu rano ujutro u reci Bistrici kod Kruševca, a obdukcija je završena već istog dana

Poginuli vojnik
Ivan poginuo u selu Dvorane, Foto: Alo!/Dejan Briza

Preliminarnih izveštaja, međutim, nema i očekuje se da pisani nalaz i mišljenje bude dostavljeno tužilaštvu. Uviđaj su obavili predstavnici Vojne policije, MUP i Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, a slučaj ispituje i posebna komisija koju je formirao komandant Kopnene vojske.

 

- Na telu ima povreda, koje se sada detaljno analizaraju u smislu da li su nastale aktivnim delovanjem ili od pada - iznosi nezvanično izvor "Novosti", dodajući da za sada nema indicija da je reč o sumnjivim okolnostima koje su dovele do smrtnog ishoda.

MAJKA MU UMRLA U MARTU, SADA I NJEGA PRONAŠLI MRTVOG Desetar Milenković tokom noćnog odmora otišao u toalet, više se nije vratio

- Neposrednih svedoka nema, tako da bi obdukcija trebalo da razjasni mnoge stvari: uključujući i to da li je desetar završio u dubokom kanalu zbog nekog zdravstenog problema, da li je utapanje ili nešto treće uzrok smrti.

Poginuli vojnik
Kuća poginulog vojnika, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je pripadnik 246. bataljona ABHO tokom noći napustio logor, šatori su bili nedaleko od obala Bistrice, a blizu Osnovne škole "Strahinja Popović" i Crkve Svetog proroka Ilije. Od vrlo poštovanog pripadnika Vojske Srbije supruga i oca dvoje dece, sa vojničkom karijerom od 16 godina, u četvrtak se na groblju u Malom Golovodu oprostilo više od 500 ljudi.

 

- Razmišljao se da li da ide na taj marš, ćerkica koja nema ni dve godine nešto se bila razbolela - kaže nam nezvanično poznanik porodice. - Veoma je teško svima. Sa suprugom Tamarom je dugo u zajednici, imaju i sinčića,drugi razred. Njoj su vest veoma pažljivo saopštili u Prvoj tehničkoj školi gde radi. Niko ne može da veruje šta ih je snašlo.

 

Ivan Milenković je 38 godina napunio 10. marta. Živeo je sa suprugom Tamarom i decom i sestrom Ivanom, čije je venčanje bilo zakazano za jesen. Ivanov otac, Ljubiša, ostao je udovac pre tri godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi