Kristijan Golubović
Alo!/ Rajko Ristić
Kristijan Golubović

Alo!/ Rajko Ristić

Kristijan Golubović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Istetoviran, naoružan, prekog pogleda, nezgodne naravi i okićen lancima za „Alo!“ navodi da je nakon burnog života rešio da uđe u rijaliti „Parovi“, kako bi se konačno suočio sa svojim velikim protivnikom Kristijanom Golubovićem.

Kristijan Golubović

Dejan Briza/Alo!

Neće mu sigurno ostati dužan, Kristijan Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Mitrović koji za sebe tvrdi da je najsnažniji čovek na Balkanu, uverava da je Kristijanu Goluboviću, koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog preprodaje droge, odobren uslovni otpust u septembru.

Formirana nova OPASNA koalicija Albanaca na Kosovu! On će biti budući premijer lažne države!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 23.08.2019. 15:33 Biće pakleno na Kosovu. Foto: EPA/Valdrin Xhemaj * Fatmir Ljimaj novi kandidat za premijera lažne države * Potpisan sporazum sa Bedžetom Pacolijem * Tači ima rok od 10 dana od dana raspuštanja parlamenta da saopšti datum održavanja vanrednih parlamentarnih izbora Socijaldemokratska inicijativa (NISMA) Fatmira Ljimaja i Alijansa za novo Kosovo Bedžeta Pacolija potpisale su danas sporazum o predizbornoj koaliciji, javila je KTV.

 

Jotka je nemilosrdan!

Ivan Mitrović Biza za „Alo!“ navodi da je odrastao pored Zorana Jotića Jotke, vođe kruševačkog klana, od koga je, kako ističe, mnogo toga naučio.

- Bio sam podređen Jotki, on mi je kao otac. Uvek je bio tu za mene. Detinjstvo sam proveo u njegovoj diskoteci „Kosmos“. On je izuzetno dobar čovek, ali ako mu se neko suprotstavi, prema njemu nema milosti - kaže Biza.

Zoran Jotić Jotka i Ivan Mitrović Biza

ALO

Zoran Jotić Jotka i Ivan Mitrović Biza, Foto: ALO

- Golubović i njegova supruga ulaze u „Parove“ i dogovor je već postignut. On će pred kamerama služiti uslovni otpust i konačno će mi izaći na megdan. Siguran sam da ću mu polomiti kosti jer sam jači od njega, iako on misli da mu nema ravnog. Niko ga nije izazvao kao što sam ja to učinio i vreme je da mu pokažem zube - navodi Biza.

Pročitajte još:

On objašnjava da je za razliku od Kristijana, bio pripadnik elitnih specijalnih jedinica prištinskog bataljona, gde je naučio da se bori.

Ležao sam u zatvoru zbog oružja

Kruševački don za naš list objašnjava da je pre tri godine završio u zatvoru jer su u njegovoj kući pronađeni automatska puška i tri pištolja.

- Nelegalno sam držao oružje godinama, jer sam strastveni ljubitelj. Ppošteno sam odležao kaznu od godinu dana i to je za mene prošlost - kaže Mitrović.

Ivan Mitrović Biza kaže da nije kukavica kao Kristijan

Privatna arhiva

Ivan Mitrović Biza kaže da nije kukavica kao Kristijan, Foto: Privatna arhiva

- Bio sam najbolji u klasi 1995. u Prištini i tamo sam naučio sve borilačke veštine. Nisam kukavica kao Golubović, da se plašim da odgovorim kada me neko izaziva na dvoboj. Moj život je sport, a sve što radim volim da okačim i na „jutjub“, pošto nemam šta da krijem. U rijalitiju ne isključujem mogućnost da dođe do seksa, a najviše mi se dopada Milijana Bogdanović, tako da ću je odmah spopasti jer sam čuo da i ona i Milojko opet ulaze u „Parove“- objašnjava Biza.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (6)

Vronsky

24.08.2019 01:47

Macola u glavu obojici rešava problem oko honorara im ;)

Dejan

24.08.2019 11:25

Ovaj da bije Kristijana. Ljudi ajde molim Vas. Gledao sam treninge i borbe Kristijana. Odvalice ga od univerzuma

Daca

24.08.2019 11:53

Bizo, faco pa gdje si bio kad su ginuli momci na Kosarama klosarcino jedna Krusevacka

Krusevac

24.08.2019 13:05

Dal ste vi normalni sta ovo pisete,pa Biza je klasicni bolesnik i jednog sels pored Krusevca.Njega u Krusevcu gledaju kao cirkuzanta.On pored Jotke nije ni prosao,a kamoli da se sliksju.Ova slika je cista fotomontaza.

aco

25.08.2019 00:16

Ucite omladinu kakvi da budu kada odrastu?????

Krusevljanin

25.08.2019 07:02

Kakv je on Don bruka Kruševca,običan seoski cirkuzant i jedan smešan lik celi život prodavao po pijaci neke telefone koga on da bije!!