Ivona Jovanović
Printscreen/Facebook
Ivona Jovanović

Printscreen/Facebook

Ivona Jovanović, Foto: Printscreen/Facebook

 

* Kristos Panagakos uhapšen nekoliko sati nakon ubistva

* Od ranije poznat policiji

* Sumnja se da ju je ubio zato što nije htela da mu se vrati

 

Kristos Panagakos (26) uhapšen je zbog sumnje da je ubio bivšu devojku Ivonu Jovanović (27) u njenoj kući u Australiji. Njemu su lisice na ruke stavljene samo nekoliko sati nakon što se tragedija dogodila.

Ivona Jovanović pronađena je u nedelju oko 2 sata posle ponoći sa prostrelnom ranom u grudima. Prijatelji koji su bili sa njom kobne večeri, a sa kojima je trebalo da izađe, pobegli su pre nego što je hitna pomoć i policija stigle na lice mesta. Jedan od njih pozvao je hitnu pomoć i bio na vezi sa lekarima sve dok oni nisu stigli do Ivone.

Slobodanka se zatvorila u sobu i preti da će se zapaliti! Polila se benzinom, jer je to što joj rade je neizdrživo!

AUTOR: Mediji/D.S. DATUM I VREME: 09.09.2019. 11:04 Ona je i prethodni put kad je pokušano iseljenje polila stan benzinom, preteći da će ga zapaliti Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza Žena je u jednom trenutku izašla na prozor i pretila da će skočiti. SUĐENJE DECENIJE POČINJE U SREDU!

 

Ispostavilo se da je reč o grupi bajkera, koji su poznati po svojim kriminalnim radnjama kao veliki igrači u australijskom podzemlju. Među njima je po svemu sudeći bio i Kristos Panagakos, Ivonin bivši dečko koji je dobro poznat tamošnjoj policiji.

Ivona Jovanović

Printscreen

Ivona Jovanović, Foto: Printscreen

 

Njeni prijatelji su na društvenim mrežama su odmah označili Panagakosa kao mogućeg izvršioca. Reč o veoma nestabilnoj osobi koja je već duže vreme ima posla s narkoticima, a kao motiv ubistva naveli su odbijanje Ivone da bude sa njim, što on nije mogao da prihvati.

Kristos Panagakos, inače bodibilder, poznat je kao izuzetno problematičan mladić, dobro poznat policiji, tačnije odeljenju koje "lovi" problematične bajkere, koje ga drži na oku još 2014. godine zbog dilovanja. Policija je tada sumnjala da je deo organizovane kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem narkotika te je više puta pretresala njegov automobil i kuću u kojoj je živeo.

Istetovirani bajker zbog jedne stvari jako sumnjiv policiji! Kobne noći bio na mestu zločina!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 09.09.2019. 16:34 Lokalna policija ga je privela na ispitivanje kako bi saznali ko je "povukao obarač" i ubio nesrećnu devojku. Kristof , bivši dečko ubijene Ivone , Foto: Printskrin Kristos P. saslušan je u policiji nekoliko sati nakon što je dvadesetsedmogodišnja Ivona Jovanović ubijena u kući na Zlatnoj Obali, gradu u australijskoj državi Kvinslend.

 

Zanimljivo je da je godinu dana kasnije odbačena optužnica protiv njega koja se odnosila na šverc oko 30 grama "ajsa" (metamfetaminom) pronađenih u njegovim kolima i to jer se ispostavilo da je policija na nezakonit način uradila pretres.

Pročitajte još:

 

Pre dve godine bio je na optuženičkoj klupi zbog trgovine ajsom i MDMA odnosno ekstazijem. On je priznao krivicu za sva tri dela koja mu se stavljaju na teret. Branio se, ipak, da je u trenucima šverca bio "mentalno bolestan", da je zavisnik, te da je želeo da ide na lečenje ali je ono bilo veoma skupo.

U decembu 2017. pokušao je da prošvercuje valijum i ajs u zatvor, ali je njegov plan propao kada su mu paketići poispadali iz zadnjice. Mediji u Australiji su ga tada nazvali "glupakom". Ovo je prvi put da je osumnjičen za ubistvo.

Bonus video: Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?