Dubai, more, luksuz, putovanje
Shutterstock, ilustracija
Dubai, more, luksuz, putovanje

Shutterstock, ilustracija

Dubai, Foto: Shutterstock, ilustracija

Kako je u nedelju rečeno pred sudom u Dubaiju, muškarac iz Nigerije (31), inače po zanimanju juvelir, je optužen da je namamio Srpkinju da se nađe sa njim u kofi šopu.

Oni su se navodno upoznali preko aplikacije "Badu" (platforma za upoznavanje i dejting).

Policija

Alo!/Masanori Jošida

Srpkinja (51), čije ime nije otkriveno, svedočila je pred sudom da se sa muškracem našla u kofi šopu. Ceo incident navodno se dogodio u januaru. Rekla je da su zajedno otišli u njegov apartman u Al Barši, kada je počeo da joj preti nežem.

- Upoznali smo se na "Baduu" i dogovorili da se sretnemo. Pretio mi je nožem, i taksijem me odveo do svog stana. Uzeo mi je pasoš, dva mobilna telefona, cipele i odeću. Zaključao je vrata i silovao me iznova i iznova skoro 20 puta - rekla je žena.

Međutim, zapisnik  nije otkrio vreme kada se silovanje dogodilo.

Goran Janković

Facebook

- Fizički me je napao i nije mi davao da jedem i pijem. Pretio mi je i naterao me da jedem hranu za pse - ispričala je.

Nakon toga joj je pozvao taksi kako bi se vratila kući, a ubrzo je pozvala policiju u Dubaiju, koja je privale Nigerijca.

Istragom je policija došla do snimaka nadzornih kamera, koje su otkrile da je pratila muškarca kroz ulaz u zgradu na dan navodnog incidenta.

Slavica Burmazović sa ćerkom

Facebook

Policijski izveštaj ukazuje da na snimcima nisu otkrili da joj je oružje bilo upereno u nju.

Međutim, javni tužilac Dubaija je rekao da je optuženi počinio sličan zločin nad devojkom iz Ukrajine, i da je taj sudski proces još u toku.

Nastavak suđenja zakazan je za 30. jun.