Marko P.
Facebook
Marko P.

Facebook

Marko P., Foto: Facebook

* Na odeljenju hirurgije šabačke bolnice jutros je preminula baka Verica P. (88) iz Bogatića

* Pre deset dana brutalno pretukao je unuk Marko

* Golim rukama ubio svoju majku Desanku (64)

Ona je druga žrtva porodične drame koja je potresla celu Mačvu, kada je Marko u psihičkom rastrojstvu golim rukama ubio svoju majku Desanku (64).

Pročitajte još:

- Baka je od prijema u bolnicu bila u komi i lekari su se borili da joj spasu život. Bila je u teškom stanju, sa brojnim hematomima i prelomima, zbog čega je bilo rizično da se lečenje nastavi u Beogradu, navodi izvor.

Po naredbi tužioca danas će biti obavljena obdukcija.

Marko P. (27) je uhapšen i posle saslušanja u tužilaštvu njemu je određen pritvor do 30 dana. Sproveden je Centralni zatvor u Beogradu. Takođe, po nalogu tužioca biće obavljeno i psihijatrijsko veštačenje.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Protiv njega je podneta krivična prijava za ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda. Od rezultata obdukcije zavisi da li će tužilaštvo izmeniti krivičnu prijavi i Marka teretiti za dvostruko ubistvo, otkreno je medijima.

Porodična tragedija je zavila u crno porodicu koje više nema. U velikom uređenom dvorištu i prostanoj kući u mirnom kraju Bogatića ostao je sam Markov otac Zvonko, sa kojim saučestvuje cela Mačva.

"Mama, znam da je došao kraj. Ne bojim se smrti, želim samo da me pustite da odem. Pozdravi sve"

AUTOR: Blic; Novosti; D.K. DATUM I VREME: 12.10.2019. 12:37 Priča o ovom dečaku koji je od rođenja bolovao od bolesti zvane bulozna epidermoliza odjeknula je širom zemlje, ali i po inostranstvu. Despot Lazić, Foto: Screenshoot Facebook Despot Lazić, "dečak leptir" iz Bajine Bašte, preminuo je u petak veče posle duge i teške borbe sa neizlečivom bolesti kože, a za života je prolazio kroz strašne muke.

Sin mu je u zatvoru, suprugu je sahranio dan nakon tragedije, a sada priprema sahranu svoje majke.

Bonus video

Taksisti napali građane!