Zatvor
Alo!/Vladimir Marković
Zatvor

Alo!/Vladimir Marković

Zatvor, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Elek se nalazi u pritvoru od maja prošle godine, kada je uhapšen na graničnom prelazu između Kosova i Metohije sa lažnim pasošem.

 

Njemu se na teret stavljalo da je 2. aprila 2016. godine upucao sa tri hica u noge bivšu suprugu Tijanu Sekulić u Surčinu. Elek je Sekulićevu, nakon što je izašla sa posla, bukvalno kidnapovao nasred puta. Ranjenu ju je potom izbacio iz automobila i ostavio u teškom stanju.

Pročitajte još:

 

- Dan pre ranjavanja prijavila sam Novicu jer mi je pretio telefonom. "Ubiću i sebe i naše dete", pretio je kada je shvatio da ga traže iz tužilaštva. Sutra su mi kolege rekle da se u susednoj firmi raspitivao ko me dovozi na posao. U 14 sati krenula sam s posla kući, kada sam negde u blizini Pravoslavnog groblja u Surčinu uočila njegov džip kako ide ka mojim kolima - pričala je Tijana.

Nesrećna žena je nastavila svoju ispovest:

 

 

- Udario je u moj auto, kola su mi stala. Neki čovek je prišao, rekla sam mu da pozove policiju, ali Novica je izvukao pištolj i zapretio mu, pa je ovaj pobegao. Ušao je u moja kola, tražio je neki moj navodno skriveni telefon, za kosu me izvukao napolje i prebacio u svoja kola. Nismo otišli daleko, stao je u nekim njivama, prislonio mi pištolj uz glavu i rekao: "Imaš fore do pet da mi kažeš ko te vozi na posao!" Odmah je zapucao. Pogodio me je u noge. Da njegov prijatelj nije slučajno naišao i molio ga da me preveze u bolnicu, umrla bih u toj njivi - ispričala je Tijana.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"