Kokoška
Profimedia
Kokoška

Profimedia

Kokoška, Foto: Profimedia

Traumirana žena se posle bestijalnog čina svog muža u najvećoj tajnosti obratila prijateljima za pomoć.

- Došla je očajna i uznemireno rekla: „Uhvatila sam ga kako opšti s kokoškama iz našeg dvorišta.“ Verovatno naviknuta da trpi svašta, uradila je potpuno suludu stvar. Umesto da najuri muža ili sama ode i nikada ga više ne vidi u životu, ona je oterala sve kokoške iz dvorišta! Nesrećna Kikinđanka je odlučila da toleriše muževljevu bestijalnost i slučaj nije prijavila policiji. S njim je u braku više od 20 godina, imaju već odraslu decu, koja ne žive s njima - zgranuto otkriva naš izvor.

Žena je i bez ove egzibicije s kokoškama, prema rečima našeg sagovornika, imala dovoljno razloga da ode od njega.

- On je maltretira i psihički i fizički već duže. To je agonija od braka u kojem jadnica trpi svašta, a sada i ovo bolesno seksualno ponašanje. Ovo devijantno seksualno ponašanje niko ni u snovima ne bi mogao da pretpostavi. Na poslu i javnom životu je pristojan. Niko ne bi mogao da posumnja da se radi o takvom izopačenom umu. Fin je i smeran, redovno odlazi na posao. To je tako, nečije vrline su javne, a poroci tajni – navodi naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Psihijatar i pacijent

Profimedia

Psihijatar i pacijent, Foto: Profimedia

 

Psi, mačke, konji i svinje na meti izopačenih

Seksualno zlostavljanje životinja, poznato i pod nazivom bestijalnost, jedan je od oblika okrutnosti prema životinjama, čijoj analizi u dosadašnjoj svetskoj i domaćoj stručnoj literaturi nije posvećivano dovoljno pažnje. Za to postoji više razloga, a jedan od presudnih je da je u pitanju tabu, koji zadire u najintimnije i neprijatne aspekte ljudske seksualnosti. Istraživanje problema je otežano jer se uglavnom sve dešava u strogoj tajnosti i na zabačenim mestima. Svedoci nevoljno govore o tome zbog srama koji osećaju i žigosanja sredine koja bi usledila, dok su životinje nesposobne da posvedoče o seksualnom zlostavljanju. Inostrana sudska praksa, kao i dostupni statistički podaci policije, pokazuju da su psi, mačke, konji i svinje najčešće izloženi seksualnom zlostavljanju.

 Kao mogući uzroci za ovakvo ponašanje, u stručnoj literaturi navode se izloženost seksualnom zlostavljanju u detinjstvu, ali i različiti seksualni poremećaji poput zoofilije i zoosadizma. Kod osoba kod kojih je uočena zoofilija kao seksualna devijacija često se može javiti i šizoidni element.

U Srbiji se krivično i prekršajno kažnjava seksualno zlostavljanje životinja. Članom 269 Krivičnog zakonika Srbije propisana je novčana kazna ili zatvor do godinu dana za one koji seksualno opšte sa životinjama ili ih na drugi način zlostavljaju, muče i ubijaju.

- Po mom mišljenju, vrsta i visina zaprećene kazne ne utiče u velikoj meri na odluku potencijalnog učinioca da ne izvrši ili ne ponovi ovo delo, pošto potencijalni učinilac polazi od toga da neće biti uhvaćen, a ne kalkuliše kakva mu kazna preti. U svakom konkretnom slučaju seksualnog zlostavljanja životinja potrebno je psihijatrijskim veštačenjem utvrditi uračunljivost osobe. Duboko sam ubeđen da je u takvim slučajevima efektivnije izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja nego propisana kazna - kaže za „Alo!“ advokat Vladimir Pudar.

Dok neki smatraju da ovakvo seksualno ponašanje odstupa od normale i spada u devijantno, zoofilija je legalna u šest država: Rumuniji, Mađarskoj, Finskoj, Tajlandu, Meksiku i Brazilu.

Komentari (20)

Kolo brašna

01.07.2018 22:56

Odličan način da te žena ostavi i da ode kod svoje mame

5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

01.07.2018 23:01

E KOKOŠKO JEDNA…

danker

01.07.2018 23:11

ljubomorna na kokoške hmm.trebala je da njega uspava, veže namaže katranom i pospe kokošijim perjem.

Ivan T

01.07.2018 23:24

A šta da ga zatekla sa petlom...ahahah

Ivan T

01.07.2018 23:24

A šta da ga zatekla sa petlom...ahahah

Dale

01.07.2018 23:30

Na zdravlje ti Srbijo,jos nam samo to fali.

Lažne vesti

01.07.2018 23:33

A kako se zove čin kad se razvedene gospođe po BG seksuju sa svojim kucama po stanovima.

Zovite stvari pravim imenom

02.07.2018 01:26

Prepun internet zena koje opste sa psima, konjima ... Sve to na dva klika, u roku od tri sekunde. 'ocete i njih da hapsite?

Sasa

02.07.2018 06:02

@Zovite stvari pravim imenom - Sto da hapse pse i konje?

mileva

02.07.2018 01:34

rekla - kazala

Lea

02.07.2018 02:15

Zasluzila je da se on tako prema njoj ponasa! Ni za bolje nije. Prema takvim izrodima od zena u primitivnoj i zaostaloj Srbiji treba na najgori nacin ponizavati i tuci. Sve je rekla o sebi ko je i sta je. Umesto da olosa istera iz kuce, ona je ucinila nepravdu prema kokoskama koje su je hranile. Takvi primitivci poput njih zakonom treba zabraniti razmnozavanje. Zato sto su greska prirode. Ima Boga. Sve ce to njoj i njemu da se vrati. Niko nije pobegao od pravde, pa nece ni oni.

Sasa

02.07.2018 06:00

@Lea - Pa nema opasnosti da se razmnozi, silovanje kokosaka ne donosi potomstvo. Kod Kineza silovanje gusaka bila je sofisticirana igra, s davljenjem "partnerke" radi veceg uzivanja. Bljak.

Lea

02.07.2018 16:32

@Lea - @Sasa: Ili si ti ozbiljno ti mislio ili si sarkastican, ne mogu da odredim sta si pokusao da kazes!? Procitaj ponovo komentar i shvati o kome se radi. Gde si ti video da sam rekla da kokoska moze da zatrudni posle opstenja sa ljudskim izrodom? Izrodi su olosi, otpadnici ljudske rase, monstrumi bez morala i casti. Pod tom grupom spadaju ovi izrodi koji su deo ljudske rase. Da li ti je sad jasno o kome sam pisala? Za Kineze me nista ne cudi, tako da ovo sto si rekao, nije nista novo.

noa

02.07.2018 05:50

ahahahahaahaahah a ne nasmejaste

Pera Detlic

02.07.2018 08:44

Skakace taj na curke,guske i patke...hahaahahahahahahaa

Penzioner

02.07.2018 10:05

I ova bolest ce biti za koju godinu legalizovana i organizovace se parade zoofila jer ljubav nema alternativu! Jos ce da nas ubedjuju da i kokoske u tome uzivaju!

FER @ Lea

02.07.2018 10:55

Nisi ni ti bas u vinklu!! jer podrzavas,nasilje javno (i treba da je tuce) Iz koje ti civilizacije dolazis-jadna ti majka?! Znaci i ti tuces nejace! Potrazi pomoc zbog sebe,pre negli dospes u javnost sa necim jos gorim.!!

prsna_13@hotmail.com

02.07.2018 11:36

Bravo Srbijo nakazna,dabogda se zaplila!

Nina

02.07.2018 14:34

Auuuu zar nam je toliko obolela nacija? Sve sami slučajevi za lece je kojima nema leka. Sve takve nenormalni treba postrojiti i streljani da ne zagadjuju ostale koji su jos normalni.

Guslar

02.07.2018 22:48

I ne samo sisari i papkari, već i gmizavci i bezkičmenjaci su žrtve seksualnog nasilja od izopačenih nebeskih junaka.