Ibarska
Alo!/Glas zapadne Srbije
Ibarska

Alo!/Glas zapadne Srbije

Ibarska, Foto: Alo!/Glas zapadne Srbije

* Četvoro mladih poginulo je noćas u direktnom sudaru BMV-a i dačije

* Saobraćajna nesreća se dogodila sat posle ponoći

* U dačiji su poginule četiri, a u BMW-u jedna osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. M. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pročitajte još:

 

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, upravljajući vozilom „bmv“, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule četiri osobe, dok su četiri osobe zadobile povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Petoro mladih poginulo u direktnom sudaru!

AUTOR: Mediji/Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 07:17 - 09.08.2019. 08:04 Užas kod skretanja za Bogovađu Ibarska magistrala, Foto: Mitar Mitrović * Sudar na Ibarskoj magistrali * pogibija * Skretanje za Bogovađu Petoro mladih poginulo je noćas u direktnom sudaru BMV-a i dačije na Ibarskoj magistrali u mestu Županj u opštini Ljig, prenose beogradski mediji.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (3)

Kostadin

09.08.2019 08:38

Pogrešan naslov. Uhapšen je debil koga treba skalpirati i zatvoriti nu zoo vrt.

Pera Detlic

09.08.2019 08:57

A gde je bila saobracajna policija, reketira posten narod dok se gine na putevima.

Aleksandar

09.08.2019 09:35

Manji je problem što je uhapšen. Veći je što su četiri života zauvek ugašenja tuđom bahatošću, a još četiri života vise o koncu. Što će ako je bizmismenov sin izvući sa nanogicom od 4-5 godina, jer toliko po sudijama i pravosuđu vrede životi ljudi u Srbiji. Što će opet imati dozvolju i možda opet napraviti ovako nešto, jer bože moj tatini i mamini sinovi treba da voze skupa, brza, jaka kola, a sirotinja je za kažnjavanje, svi ostali su iznad zakona. Primera je više, Ustanička, Jakovo.